Guest recipe

PROTEINSMOOTHIE BOWL MED VANILJE

Uanset om du leder efter en hurtig og nem morgenmad, en snack efter træning eller bare en lækker smoothie, vil en proteinsmoothie bowl med vanilje helt sikkert ramme plet. Du kan tilføje andre ingredienser, du kan lide, såsom frosne bær, nøddesmør, chiafrø eller havregryn, for at give smoothieskålen et boost af smag og næring.

Vild Nord guest

Desiree Andersen

Desiree Andersen er optaget af, at det skal være nemt at leve sundt! Hun er en inspiration inden for træning og kost med stor følgerskare på sociale medier. Hun har skrevet bøgerne FIT PÅ 15 MINUTTER, er kursusinstruktør, Personlig træner og diætist og driver en hjemmeside med opskrifter og træningsprogrammer til sine medlemmer. Desiree er en stor inspiration til en sund livsstil.

This is what you need

1 Frossen moden banan
4 Buketter blomkål – gerne frosne
3 dl Valgfri plantemælkKorn fra 1 vaniljestang
1 -2 spsk Pure Marine Collagen

Course of action

Start gerne med væsken i blenderen først, så den lettere cirkulerer. Del vaniljestangen i to og skrab alle frøene ud.Tilsæt banan, blomkål, vaniljekorn og Vild Nord collagenpulver til blenderen og blend til en jævn smoothie.Tilsæt forsigtigt mere væske, hvis du ønsker en tyndere konsistens.Til topping kan du tilføje ingredienser, du kan lide. Prøv for eksempel frosne bær, nøddesmør og havregryn eller granola.