YOUR BODY IS YOUR TEMPLE

NEWS! TO YOUR BODY THAT WILL CARRY YOU ALL LIFE

 We've created a whole new lab, which we call the CORE LAB. CORE represents the core of our Vild Nord universe. Here we are living out our fascination with the body and all that it can, if we take care of it. The dream is to have a body that works and can safely carry us through life with both strength and flexibility so that we do not restrict ourselves, but may be the best version of ourselves. - throughout life. The CORE LAB is therefore part of a natural active lifestyle, in which the body is prioritized and respected in order to achieve the goals that we set.

BUILD YOURSELF UP

CORE LAB

Kroppens kerne (CORE) består af vores kernemuskler omkring bækken, hofter og mave, som vi bruger i de fleste kropsbevægelser. En stærk kernemuskulatur er med til at stabilisere og styrke kroppen, forebygger skader i forbindelse med fysisk aktivitet, giver en god kropsholdning, modvirker slid på led og forbedrer præstationen i både styrke- og konditionstræning. En stærk core er vejen til velvære, der gør os i stand til at fungere optimalt i hverdagen. 

Vores nye lab har derfor fået det stærke navn CORE LAB, der vil bestå af produkter udviklet til dig, der har en aktiv livsstil, dyrker sport eller styrketræner, dig der sætter pris på en sund og stærk krop, der er fleksibel. 

Et tilskud af collagen kan være din træningsmakker, fordi det er et naturligt protein i kroppen, der hjælper med at opretholde kroppens styrke og fleksibiltet.:

· Protein bidrager til øget muskelmasse og til vedligeholdelse af muskelmasse. 

· Protein bidrager til at vedligeholde normale knogler 

HER FINDES DEN RÅ STYRKE

VILD NORD SOM DU KENDER OS

Som altid stoler vi på styrken i den rå nordiske natur. Derfor er vores to CORE varianter baseret på vores Norske marine collagen fra torsk, vildtfanget ud fra Nordnorges kyst. Det collagen vi kan udvinde fra denne torsk, har den aminosyreprofil og kvalitet som vi søger. 

CORE LAB lanceres med to varinater - en ren collagen og en med en naturlig smag af citron. Vores rene collagen PURE er perfekt i din proteinshake og LEMON i vand.

MED ALLE ESSENTIELLE AMINOSYRE

Proteinindhold på 95%

Produkterne, der er 100% naturlige indeholder 20 aminosyrer og samtlige essentielle aminosyrer, som kroppen ikke selv kan danne, men skal indtages gennem kosten. 

Aminosyrer er de molekyler, som protein er opbygget af. Når man kigger på proteinkvaliteten i fødevarer afhænger det, af den samlede aminosyresammensætning, og derfor er der forskel på den ernærringsmæssige værdi af proteinet alt efter kilden. 

Collagen er et naturligt protein i kroppen og hjælper med at opretholde kroppens styrke og fleksibiltet. Men som vi ved, aftager kroppens naturlige dannelse med alderen. 

Et tilskud af collagen fra vores CORE LAB-serie kan derfor være din træningsmakker og særligt pga dets høje proteinindhold på 95%, som vi får fra den arktiske torsk: 

· Protein bidrager til øget muskelmasse og til vedligeholdelse af muskelmasse. 

· Protein bidrager til at vedligeholde normale knogler. 

Shop the look

Your product's name

$19.99

ØVELSER DU KENDER

STYRK DIN CORE

Disse øvelser kender du sikkert allerede i forvejen, men de er fantstiske til at styrke din CORE. 

1. Planken 

2. Glute bridge 

3. Side planke

4. Mountain climbing 

5. Russian twist

Gå all-in på at opbygge din CORE. Du vil mærke fremskridt i din dagligdag og ved dine sportslige præstationer. 

”A flexible body and a flexible mind will keep you stable and strong throughout life”

DIN LIVSSTIL ER DIN SUNDHED

ACTIVE LIFE

CORE LAB kan nemt indgå i din aktive og sunde livsstil. Produkterne er både til dig der drømmer om eller i forvejen laver en god proteinshake eller drikker rigeligt med vand under træning. PURE er perfekt i din proteinshake og LEMON i koldt vand.

CORE LAB bygger på ønsket om et aktivt liv og en stærk krop. Med CORE ønsker vi at inspirere alle til at se på kroppen som sit tempel. At investere i sin krop er kilden til glæde og indre styrke, men også fundamentet for et godt liv. Ved at spise sundt, få nok søvn, drikke rigeligt med vand og dyrke motion danner den aktive livstil basen for vores velvære og sundhed - og CORE LAB er et perfekt supplement hertil.

Det er helt essentielt, at vi med respekt for vores krop giver den de gode byggesten til en stærk krop, så den kan bære os gennem hele livet.