mød vores ambassadør Signe Wenneberg

Signe Wenneberg: Ja, jeg bruger kollagenpulver!

Vild Nord er udviklet med en stor kærlighed til Norden. Der er tænkt hele veje rundt, når produktet bliver fremstillet, og det er noget af det, at Signe Wenneberg føler, hun kan relatere til. Signe lever af at formidle klima, miljø og bæredygtighed på sin blog og i sine foredrag – så for hende er de små bæredygtige valg i hverdagen alfa omega. 

”Kollagen i Vild Nords pulver kommer fra vildtfanget torsk fra bæredygtigt fiskeri i Nordatlanten. Og det er restprodukter der bruges - ligesom hvis det var vores oldemødre, der lavede fiskesuppe fyldt med kollagen på fiskehoveder og fiskeben. Det kan jeg godt lide tanken om”, fortæller Signe. 

Kollagenet stammer fra torskens skind, og resten af torsken bliver til filetter, så det er så lidt som muligt, der går til spilde i produktionen.

Det smukke lilla pulver

Signes kollagen-favorit

For Signe Wenneberg er det vigtigt, at det daglige indtag af kollagen er nemt at bruge i hverdagen, men også at det indeholder naturlige ingredienser. Hendes yndlings kollagenpulver er Collagen Immune Remedy fra Vild Nord, som er en unik blanding baseret på marine kollagen.

Derudover indeholder det naturlige ingredienser som solbær, acerolabær og pulver af blomsten Purpursolhat. D-vitamin fra økologiske champignoner er med til at understøtte immunforsvaret. 

Pulveret er let at komme i sin smoothie, juice eller havregrød om morgenen. Mulighederne er mange, det er bare med at finde ud af, hvad du bedst kan li’! To måleskeer (10 gram) af kollagenpulveret indtages i 200-300 ml valgfri væske 1 gange dagligt – så kommer du det i morgen-smoothien, er du altså good to go for resten af din dag.

Signe bruger kollagenpulveret i sin smoothie om morgenen, hvilket gør det nemt og velsmagende for hende at få kollagen hver dag. Og det er altså en god kombination af gode ingredienser, vitaminer og mineraler at starte sin dag på. Collagen Immune Remedy indeholder et højt indhold af C- og D vitamin, som bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tænder, hud og knogler, samt D-Vitamin som bidrager til immunsystemets normale funktion. 

Prøv den selv

Signes opskrift på morgen-smoothie med kollagen

En rigtig smart måde at huske at få taget sit daglige kosttilskud kollagen er ved at blande det i fx sin smoothie. Det gør Signe Wenneberg om morgenen, hvilket giver en god start på dagen. Det svinger fra dag til dag, hvad hun lige har liggende, som kunne passe i smoothien – men et bud på en morgensmoothie kan se sådan her ud:

1. En rest havregrød, hvis jeg har. Sådan bliver min smoothie også et godt sted at minimere madspild - og det mætter godt.

2. En eller to modne bananer, der søder. Jeg får altid brugt alle bananer på den måde.

3. Frosne, vilde øko-blåbær fra Danmark.

4. Øko mandler fra Europa.

6. Øko skyr med blåbær eller neutral

7. To scoop Collagen Immune Remedy.

Det hele blendes sammen og hældes op – har du lavet lidt for meget er Signes råd, at du kan tage det med på farten. Det plejer hun nemlig selv at gøre. 

Vi spørg Signe Wenneberg

Hvad gør du for at holde dig sund og glad?

For Signe er det vigtigt at passe godt på sig selv og have nogle gode vaner i sin hverdag, så hun får de vitaminer og mineraler, hun har brug for. Sundhed og velvære står nemlig højt på hendes prioteringsliste. 

”Jeg er en bedre version af mig selv, når jeg er udhvilet og har sørget for at få noget sundt indenbords og har tilbragt tid udendørs. Jeg sørger for at passe på mig selv og få sund mad og frisk luft hver dag. Mit bedste tip er: Få frisk luft, masser af havearbejde og masser af grøn mad hver dag”, fortæller Signe. 

Collagen Immune Remedy

Kan du mærke forskel, Signe?

”Jeg føler, at der er en forskel. Jeg har ikke gjort forsøget med IKKE at tage det i en periode, så jeg kan ikke sammenligne det. Men jeg synes, at det er pænt at være velplejet og naturlig i alle aldre – jeg har intet imod at ligne min alder. Men jeg vil gerne se frisk ud. Jeg synes, at det er vigtigt, at jeg gør lidt ekstra for mig selv, nu hvor jeg er i 50erne. Derfor passer det mig godt, at jeg nu tager kollagenpulver med tilsatte mineraler og vitaminer - så er det samlet!”

Tre hurtige til Signe Wenneberg

1. Hvorfor er du vild med lige netop Vild Nord?

Vild Nord er et lille dansk firma med nogle værdier, jeg kan relatere til. Kollagen i Vild Nords pulver kommer fra vildtfanget torsk fra bæredygtigt fiskeri i Nordatlanten. Og det er restprodukter der bruges, ligesom hvis det var vores oldemødre, der lavede fiskesuppe fyldt med kollagen på fiskehoveder og fiskeben. Af andre naturlige ingredienser er der vildthøstet tang, lokale blåbær, grøntkål, champignoner og blomsten purpursolhat. 

2. Kan du se og mærke forskel på dig selv, din krop og din hud?

Det ved jeg helt ærligt ikke – men jeg føler, at der er en forskel. Jeg har ikke gjort forsøget med IKKE at tage det i en periode […] Men jeg synes, at det er pænt at være velplejet og naturlig i enhver alder – jeg har intet imod at ligne min alder. Men jeg vil gerne se frisk ud. Jeg synes, at det er vigtigt, at jeg gør lidt ekstra for mig selv, nu hvor jeg er i 50’erne. Derfor passer det mig godt, at jeg nu tager kollagenpulver med tilsatte mineraler og vitaminer - så er det samlet!

3. Kan du beskrive, hvad skønhed er for dig? 

Jeg er en bedre version af mig selv, når jeg er udhvilet og har sørget for at få noget sundt indenbords og har tilbragt tid udendørs. Jeg sørger for at passe på mig selv og få sund mad og frisk luft hver dag. Jeg bruger nærmest ingen tid på skønhedsrutiner – så jeg er virkelig ikke den rette til at give skønhedstips – men omvendt, så er det måske et tip, at få frisk luft, masser af havearbejde og masser af grøn mad. 

SKØNHEDSRUTINE TILPASSET DIG

DAILY BEAUTY COLLAGEN

Hvis tanken om vinterbadning trækker tænder ud, og tiden i køkkenet er mere end sparsom, så er vi selvfølgelig også klar med et simpelt quick fix til dig: Hop på SOFT, som i øvrigt sagtens kan tages sammen med COLLAGEN IMMUNE REMEDY, hvis du vil have den helt store tur.

Med SOFT behøver du ikke gøre andet end at tænde for vandhanen for at få lækker pleje til hud, hår og negle. SOFT er basisproduktet i vores EXO-serie, hvor vi kombinerer den fine kollagen udvundet af skindet fra nordatlantisk torsk med vitamin C og zink.

Vitamin C bidrager bl.a. til immunforsvarets normale funktion og bidrager til at mindske træthed og udmattelse. Zink bidrager til at vedligeholde normalt hår, hud og negle.