Collagen testet for PFAS & tungmetaller

Collagen testet for PFAS & tungmetaller - Vild Nord

Fra havet til Vild Nord marine collagen

Din krop og hud fortjener det bedste – derfor skal du være opmærksom på, hvad du spiser. Vild Nord marine collagen er ikke bare et produkt - det er et symbol på vores store passion og forpligtelse til at levere det mest ekstraordinære inden for naturlig skønhed med respekt for dig og naturen – derfor er basen i alle vores produkter tredjepartstestet premium marine collagen.
 

Vild Nord forsyningskæde


 
Det marine collagen som vi bruger i vores collagenprodukter, bliver produceret i Norge. I det iskolde og krystalklare vand i det nordlige Atlanterhav, lever den store arktiske torsk. Her vildtfanges den bæredygtigt og med stor respekt for havet og bestanden.
 
Torsken fileteres og skindet opsamles – det er nemlig skindet der er kilden til det fantastiske collagen! I produktionsprocessen opløses fiskeskindet og gennemgår efterfølgende fire forskellige vaske- og filtreringstrin. Tilsammen reducerer de fire trin niveauet af både PFAS, tungmetaller og andre forurenende stoffer.
 
I EU er der pr 1. januar 2023 indført grænseværdier for PFAS i en række fødevarer. Grænseværdierne er så lave, at det er sikkert at indtage produkter som følger lovgivningen, over længere tid.
 
Vild Nord marine collagen anses for at være et produkt med lav risiko, og lever op til gældende lovgivning.
 

3.partstestet marine collagen

Din sikkerhed – Testet af tredje-part

Produktionen af vores marine collagen er FSC 22000-certificeret. Det er en omfattende kontrol af produktionen, lige fra råvarer til distribution. Det er din garanti for, at produktionen af collagen overholder de gældende love indenfor fødevaresikkerhed, så du trygt og roligt kan indtage Vild Nord marine collagen.
 
Tredjepartstests er kvalitetskontrol udført af uafhængige, upartiske organisationer eller laboratorier, der ikke har nogen tilknytning til os eller producenten af vores varer for at se, om produkter opfylder visse standarder.

 
Vild Nord kan ikke påvirke resultatet af tredjepartstests


Disse tests er vigtige for os som virksomhed og dig som forbruger, fordi de giver et objektivt og troværdigt billede af produktets kvalitet, egenskaber og sikkerhed. Da tredjepartstestere ikke har nogen interesse i vores produktet udover at sikre dets overholdelse af standarder og regler, er det din sikkerhed for resultaterne stemmer.
 

Tredjepartstests vs. andre tests

Vi har valgt tredjepartstests af en god grund. Forskellen mellem tredjepartstests og andre typer tests, som intern test udført af producenterne selv eller anden-parts test udført af parter med forbindelse til producenterne, ligger i deres uafhængighed og objektivitet.
 
Tredjepartstests sikrer, at der ikke er nogen interessekonflikter eller bias, der kan påvirke resultaterne, hvilket gør dem til en pålidelig kilde til information for dig som forbruger, regulerende myndigheder og industrien som helhed.

Testet for PFAS og tungmetaller


Marine collagen testet for PFAS


De fleste af os har efterhånden hørt om PFAS og ved, at det ikke er sundt for kroppen, naturen eller noget andet. 

Det collagen vi bruger i alle vores collagenprodukter, er testet for PFAS og overholder alle gældende lovgivninger på området. Derfor kan du trygt indtage Vild Nord collagen uden at være bekymret for PFAS.
 
Per- og polyfluoralkylstoffer (PFAS) udgør en gruppe kemikalier, der er blevet brugt i en række produkter på grund af deres vand- og fedtafvisende egenskaber. Disse stoffer er imidlertid blevet forbundet med en række sundhedsrisici.
 
En af de mest bekymrende aspekter ved PFAS er deres evne til at akkumulere, altså ophobe sig, i miljøet og biologiske organismer over tid. Derfor er det vigtigt at gennemføre omfattende tests for at identificere tilstedeværelsen og niveauerne af PFAS i forbrugerprodukter og miljøet, samt at reducere brug og eksponering af dem.
 
Vil du gerne blive klogere på PFAS? Du kan læse meget mere i vores blogpost ”Er der PFAS i collagen?”. 


Testet for tungmetaller


Hver eneste batch af vores collagen testes for tungmetaller. Først når dette er sket kan et produkt frigives til salg. Derfor kan du være helt sikker på, at alle vores collagen produkter overholder de lovlige grænseværdier.
 
Tungmetaller som kviksølv, bly, cadmium og arsenik er forurenende stoffer, der kan findes i vandmiljøer og ophobes i bl.a. fiskevæv.
 
Tungmetaller kan være sundhedsskadeligt for os mennesker, hvis de indtages i høje koncentrationer gennem fisk og skaldyr. Derfor er overvågning og kontrol af tungmetaller i fisk af stor betydning for at sikre fødevaresikkerheden og beskytte din sundhed.

Fra torsk til premium collagenpulver


Testet, naturligt og premium marine collagen


Som du sandsynligvis allerede ved, repræsenterer Vild Nord marine collagen det ypperste inden for premium kvalitet. Det er fremstillet af én af verdens fineste råvarer: den arktiske torsk.
 
Gennem en omhyggelig upcyclingsproces, hvor fiskeskind hydrolysers til collagenpeptider, opnås en ekstraordinær grad af renhed og kvalitet. Skindet renses, filtreres og hydrolyseres med stor omhu, hvilket resulterer i det fineste hvide pulver - grundlaget for vores brede udvalg af collagenprodukter.
 
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores marine collagen. Den arktiske torsk, der er kilden til vores collagen, lever i det iskolde og krystalklare hav, ud for det nordlige Norge og tilbyder dermed en uforlignelig renhed og friskhed. Den omhyggelige oparbejdningsproces sikrer, at vores collagenpulver opretholder sine næringsmæssige egenskaber i dets mest koncentrerede og biotilgængelige form.

Vild Nord marine collagen


Begynd din collagenrejse i dag


Har du for nylig besluttet dig for at integrere collagen i din daglige skønhedsrutine? Eller har du allerede oplevet fordelene ved collagen og ønsker at fortsætte din rejse mod et naturligt smukkere og mere strålende udseende?
 
Uanset hvilket punkt du er på i din collagenrejse, kan du altid regne med at finde det perfekte collagen kosttilskud hos Vild Nord.
 
Vores premium marine collagen er nøje udvalgt og ekspertfremstillet for at sikre den højeste kvalitet og effektivitet. Med vores produkt kan du være sikker på at få det optimale ud af din collagenoplevelse – lige fra dag ét.
 
Vi forstår vigtigheden af at pleje din krop både indefra og udefra, og derfor har vi dedikeret os til at tilbyde produkter, der ikke kun forbedrer din ydre skønhed, men også dit generelle velvære. Vores marine collagen er rig på de aminosyrer, der er afgørende for din huds fasthed, elasticitet og glans.
 
Gå ikke glip af chancen for at opleve forskellen med vores premium collagen - køb det i dag og sæt skub i din naturlige skønhedsrutine!

Din skønhed og dit valg

Læs næste

Et interview med Loa om pro-aging - Vild Nord
Fornyet emballage - alt du bør vide - Vild Nord