Fornyet emballage - alt du bør vide

Fornyet emballage - alt du bør vide - Vild Nord

Nyt design – højere kvalitet


Vores passion for marine collagen, naturen og havet vokser konstant. Derfor udvikler og fornyer vi løbende vores sortiment og den emballage som vi bruger til vores collagenpulver. Det betyder for dig, at du altid er sikret det bedste marine collagen, og samtidig kan være sikker på, at emballage og indhold er gennemtænkt til mindste detalje.

Vild Nord Marine Collagen


Ny og forbedret emballage


HYDRO-produkternes nye emballage og design er helt fantastisk, hvis vi selv skal sige det. Den smukke guldfarvede label pryder hvert enkelt produkt, mens mængden af plastik er reduceret grundet den mindre størrelse.

Emballagen vi bruger, altså plastikken, udvælger vi nøje ud fra overordnet tre kriterier:

  • Den skal sikre en høj fødevaresikkerhed (HDPE og PP fødevaregodkendte dåser)
  • Den skal forebygge og reducere madspild
  • Den skal sikre genanvendelighed

Vi vil gerne gøre vores for at collagenpulveret holder sig friskt så længe som overhovedet muligt, så det ikke ender som madspild fordi emballagen ikke har været optimal.

Nyt design - højere kvalitet


Hvad med måleskeen?


Noget andet du med garanti vil bemærke, når du for første gang åbner en af vores fornyede HYDRO-varianter er, at den lille plastik måleske ikke længere er til at grave frem. Den er nemlig væk. Både for at reducere forbruget af plastik, men også fordi vi er sikre på, at du har en perfekt spiseske hjemme i dit køkken, som er mindst lige så brugbar. 

Brug en spiseske som måleske


Vores ansvar – din garanti


Vi ser det som et vigtigt ansvar fra vores side, at sørge for at vores emballage er af bedste kvalitet, sådan at det collagenpulver du elsker, kan holde sig friskt, lækkert og effektivt i så lang tid som muligt. Den fødevaresikre emballage er din garanti for, at du kan nyde dit collagenpulver fra Vild Nord, uden at skulle bekymre dig om skadelige indholdsstoffer eller dårlig kvalitet.

Derudover vil vi gerne reducere mængden af engangsplastik, men vi har brug for din hjælp. Når dåsen er tom, skal den sorteres korrekt – på den måde kan plastikken blive genbrugt igen.

Sortering af emballage



Det er ikke kun emballagen som er vigtig. Selve produktet, marine collagenpulveret, er nu MSC-certificeret. Det er din garanti for at collagenet stammer fra certificeret bæredygtigt fiskeri.

Måske kender du allerede MSC-certificeringen, det lille blå mærke på produkter fra havet. Hvis ikke, så betyder det, at fiskeriet hvorfra torsken kommer, overholder strenge standarder indenfor bæredygtigt fiskeri. Det sikrer at bevare havet, miljøet og selvfølgelig fiskebestanden. Nogle collagen brands er ASC-certificeret, men er det det samme som MSC? Nej, slet ikke.

ASC vs. MSC fiskeri


ASC fokuserer på bæredygtigt opdrættede fiskerressourcer, altså fisk fra fiskefarme. Det er altså ikke fisk som har levet i den vilde natur, som hvis fisken kommer fra MSC-certificeret fiskeri.

Så hvis du virkelig går op i hvad du spiser, hvor det kommer fra og hvordan det er produceret, er MSC-certificeret marine collagen fra Vild Nord det sikre valg.


Et ansvar der varer ved


Vi ser det som et stort og vigtigt ansvar, at sikre at vores collagenprodukter er af samme høje premium kvalitet hver gang et produkt sælges. Det gælder lige fra fangst af den store arktiske torsk, upcycling af fiskeskindet til det færdige og blandede collagenpulver.

I valget af emballage har vi gjort os mange tanker, og har valgt plastik som en værdifuld ressource, da det kan holde pulveret friskt længst muligt. Derfor kan du nyde dit marine collagen pulver fra Vild Nord i lang tid, uden at bekymre dig om, at kvaliteten eller effektiviteten daler, som dagene går.

Plastik – en værdifuld ressource? Ja, det mener vi det er, så længe det fremstilles, behandles og genanvendes korrekt. Vi har sikret at plastikken vi bruger, er fødevaregodkendt og at vi bruger så lidt af det som muligt. I sidste ende har vi brug for din hjælp, netop til at genanvende plastikken så hele cyklussen afsluttes optimalt.

Derfor håber vi du vil sortere bøtten korrekt, når du afleverer dit affald der hvor du bor.


Du kan læse meget mere om plastik og hvorfor vi bruger dette materiale som emballage, her i blogposten Plastik – en værdifuld ressource

Vild Nord - We mind that you care

Læs næste

Collagen testet for PFAS & tungmetaller - Vild Nord
Collagen Beauty Remedy - Vild Nord