Vores collagen er nu MSC-certificeret

Vores collagen er nu MSC-certificeret - Vild Nord

Vores løfte – din tryghed

Collagen er ikke bare collagen – heller ikke når det gælder collagen fra fisk. Det hydrolyserede marine collagenpulver vi bruger i vores produkter, er vores løfte til dig om, at du trygt kan vælge Vild Nord og samtidig støtte et bæredygtigt fiskeri.

Vild Nord MSC certificeret marine collagen

Hvad er MSC-certificeringen?

MSC er en forkortelse af Marine Stewardship Council og er en international anerkendt non-profit organisation, som er dedikeret til at fremme bæredygtigt fiskeri. Certificeringsstandarden sikrer bæredygtig og ansvarlig fangst af marine ressourcer, herunder fisk, som er en helt central del af Vild Nords produkter.

MSC er en international nonprofitorganisation som blev grundlagt i 1997, med intentionen om at fremme og udbrede bæredygtigt fiskeri. Før et fiskeri kan blive MSC-certificeret, skal det leve op til en række fiskeristandarder som bygger på FN’s Fødevarer- og Landbrugsorganisations FAO (Code of Conduct for Responsible Fisheries).

Vild Nord MSC certificeret marine collagen

Fordele ved MSC-certificeret collagen

Når man vælger et produkt med det blå MSC-mærke, er man sikret vildtfanget fisk, som altid kan spores tilbage til en bæredygtig kilde. Derudover sikrer MSC-certificerede produkter, at overfiskeri af fisk ikke finder sted. 

  • Havets ressourcer beskyttes
  • Fiskeriet sker på bæredygtig vis
  • Høj kvalitet

Er du typen der gerne vil vide, hvad det du spiser indeholder, så er MSC-certificeret collagen uden tvivl det rigtige for dig. Fisk som er fanget på bæredygtig vis og som bærer MSC-mærket, er sikret en streng sporbarhedskæde og kan derfor altid spores direkte tilbage til et bæredygtigt fiskeri.

Derudover kan du altid være sikker på at vide, hvor i havet fisken er fanget. Torsken som er kilde til Vild Nord marine collagen, fanges i det iskolde og krystalklare Nordatlantiske hav ud for Nordnorges kyst. 

Vild Nord MSC certificeret marine collagen

Forskellen på MSC og ASC

Måske har du også hørt om ASC-certificeret collagen, men hvad er det og hvad er forskellen på ASC og MSC? ASC er en forkortelse af Aquaculture Stewardship Council og er fokuseret på bæredygtigt opdrættede fiskeressourcer.

De største og mest betydelige forskellige på MSC og ASC er:

  • MSC: Bæredygtigt fiskeri i det vilde hav.
  • ASC: Bæredygtig akvakultur (opdræt af fisk og skaldyr i akvatiske miljøer).
     
  • MSC: Produkter med MSC-certificering bærer en blå fiskeetiket og omfatter vilde fisk og skaldyr.
  • ASC: Produkter fra akvakultur med ASC-certificering bærer en grøn etiket og omfatter opdrættede fisk og skaldyr.

  • MSC: Forbrugere kan identificere bæredygtigt fanget fisk og skaldyr gennem MSC's blå etiket, hvilket sikrer en ansvarlig kilde.
  • ASC: Indikerer forbrugerne, at de støtter en bæredygtig akvakulturpraksis ved at vælge produkter med ASC's grønne etiket.  
Vild Nord MSC certificeret marine collagen

Vild Nord er MSC-certificeret collagen

Vild Nord marine collagen er MSC-certificeret og af højeste kvalitet, fremstillet af den store nordatlantiske torsk. MSC-certificeringen betyder, at havets biodiversitet og sunde fiskepraksisser fremmes, samtidig med at fiskeriet foregår på den mest hensigtsmæssige måde. Når du aktivt vælger MSC-certificeret collagen, er du med til at støtte op om det bæredygtige fiskeri af vilde torsk i Atlanterhavet. Det er vores løfte og din tryghed.

Vild Nord MSC certificeret marine collagen

Det bedste marine collagen

Vil du have det bedste collagen? Så er marine collagen fra Vild Nord et sikkert valg, uanset hvor du befinder dig på din rejse i livet.

Her er nogle afgørende grunde til, hvorfor vores marine collagen skiller sig ud:                                       

  • Hos Vild Nord tror vi på at det er vigtigt at passe på havene omkring os. Derfor stammer vores collagen udelukkende fra bæredygtigt fiskeri, som sikrer en ansvarlig udnyttelse af marine ressourcer og en bevarelse af havenes økosystemer. 

  • Vi er stolte over at være MSC-certificerede. Certificering er din garanti for, at vores produkt lever op til de strengeste standarder for bæredygtighed, lige fra fiskeriets praksis til behandling af råmaterialerne.

  • Vælger du collagen fra Vild Nord, får du collagenpulver med en komplet aminosyreprofi. Det betyder at du får alle essentielle og ikke-essentielle i vores marine collagenpulver. Du kan læse mere mere om aminosyrerne i vores blogpost ”Hvad er aminosyrer?”.

  • For at tage vores produkt til det næste niveau har vi blandet alle varianter (bortset fra Pure Marine Collagen) med nøje udvalgte biotilgængelige ingredienser. De er alle Food state, altså så tætte på den naturlige form som muligt, så din krop hurtigt genkender næringsstofferne og kan optage dem.

  • Vi hos Vild Nord ser vores marine collagen som mere end blot et kosttilskud; det er et udtryk for vores forpligtelse til kvalitet, bæredygtighed og din sundhed. Vælg Vild Nord, når kun det bedste er godt nok.

 

Vild Nord MSC certificeret marine collagen

Reference:

https://www.msc.org/dk

https://asc-aqua.org

Læs næste

Vild Nord - bedre end nogensinde før - Vild Nord
Hvad hjælper på tør hud? - Vild Nord