Opskrifter

Dyk ned i vores mange inspirerende opskrifter og opdag, hvordan din daglige dosis collagen nemt og hurtigt bliver endnu skønnere – både i en travl hverdag, efter træningen, på brunchbordet, efter en god middag (… og i den hemmelige skuffe, hvor det er okay at snacke sig til en lille forkælelse).

BOOSTING LEMON ICE CUBES - Vild Nord

BOOSTING LEMON ICE CUBES

Vi elsker opskrifter, der er praktiske, sunde og nemme at lave i hverdagen. Og det skader jo ikke med ingredienser som citrus, ingefær og gurkemeje.

Gulerodskage baked oats - Vild Nord

Gulerodskage baked oats

Bagte havregryn er vores favorit med collagen. Det er så nemt at lave, og der er så mange muligheder. Her er vi blevet inspireret af saftig gulerodskage med cremet glasur. 

RÅ ISKAGE-SLICE MED VITAMIN D - Vild Nord

RÅ ISKAGE-SLICE MED VITAMIN D

Hvis du har lidt tid i køkkenet og gerne vil forkæle dig selv med en lækker snack, når den søde tand melder sig, så er denne kage en helt fantastisk kombination af mørk chokolade og friske jordbær.

COLLAGEN MOCKTAIL-SERIE - Vild Nord

COLLAGEN MOCKTAIL-SERIE

Forkæl dig selv med ren selvforkælelse med vores eksklusive collagen-infused mocktail-serie.

COLLAGEN BLÅBÆR SMOOTHIE BOWL - Vild Nord

COLLAGEN BLÅBÆR SMOOTHIE BOWL

Når vi ønsker noget, der smager sundt, men stadig er utroligt lækkert – næsten som en is – vælger vi en smoothie bowl. Det bedste trick er altid at have frosne bananer i fryseren for at opnå den læ...

TRANEBÆR OG KLEMENTIN CLEANSE SMOOTHIE - Vild Nord

TRANEBÆR OG KLEMENTIN CLEANSE SMOOTHIE

Vi søger efter noget, der ikke kun er lækkert, men også sundt uden at gå på kompromis med smagen. Vi ønsker at inkorporere årstidens frugter og er endt med denne forfriskende tranebær-clementin smo...

Mørk chokolade collagen tærte - Vild Nord

Mørk chokolade collagen tærte

Denne silkebløde, mørke chokoladetærte vil være din favorit fremover! Den har en let sprød bund med en cremet chokoladetop, der smelter i munden. Med gode ingredienser som mandelmel, kokosmælk, mør...

Chokolade grankogler med coco pops - Vild Nord

Chokolade grankogler med coco pops

Disse dejlige chokolade grankogler skaber en perfekt balance mellem en sund snack og en lille "treat", nemlig coco pops.

Christmassy overnight oats - Vild Nord

Christmassy overnight oats

Kan du lide smagen af jul, men vil gerne nyde den på en sund og nærende måde? Så kan denne køleskabsgrød være den perfekte start på dagen i løbet af december måned. Den oser af julestemning og fork...

(Rom)toddy med collagen - Vild Nord
Skønne lyserøde pandekager med rødbede og collagen - Vild Nord

Skønne lyserøde pandekager med rødbede og collagen

Skønne lyserøde pandekager med butternut, rødbede og gedeost. Her er der mange gode smage, der rammer ganen!

SWEET POTATO & CHOCOLATE OAT COOKIES - Vild Nord

SWEET POTATO & CHOCOLATE OAT COOKIES

Disse havrekiks er lavet med årstidens søde kartofler, som giver den perfekte sødme. Vi kan ikke love, at du vil være i stand til at modstå fristelsen!

Vitamin C shot - Vild Nord

Vitamin C shot

Vil du have noget sundt og friskt klar i køleskabet, så kan du starte dagen med en sundhedsshot.

PEACH'N BERRY POPSTICLE - Vild Nord

PEACH'N BERRY POPSTICLE

Inspireret af den franske ferskensæson og vores egne nordiske bær, har vores franske ambassadør, Juliet, fremtryllet en dejlig saftis-kombination.

PROTEINKAGE TIL EN PERSON - Vild Nord

PROTEINKAGE TIL EN PERSON

Efter træning er det vigtigt at supplere med både proteiner og kulhydrater. Denne proteinrige chokoladekage til én person er perfekt, hvis du har lyst til at nyde noget sødt med god samvittighed.