Mocktails med collagen

COLLAGEN MOCKTAIL-SERIE

Forkæl dig selv med ren selvforkælelse med vores eksklusive collagen-infused mocktail-serie. Forbedr din spa-oplevelse derhjemme med vores tre foryngende opskrifter, der hver er designet til at forkæle din hud med aktive ingredienser. Nyd de delikate blandinger, mens du tager et øjeblik for dig selv, omgivet af ro. Fordi du fortjener glæden ved stilhed og en strålende hud.

Det skal du bruge

RØD MOCKTAIL: REJUVENATION MED CARE

2 grønne æbler
2 medium rødbeder
1 citron
2 gulerødder
2 grønkålblade (efter smag)
1/2 agurk
3 spsk CARE

GUL MOCKTAIL: IMMUNITY MED GLOW

2 appelsiner
1/2 agurk
1 grønt æble
1 gulerod
1/2 citron
Cayennepeber efter smag
3 spsk GLOW

GRØN MOCKTAIL: GREEN CLEANSE MED SOFT

1/2 agurk
1/2 selleristang
1 stor grønt æble
10-15 spinatblade
1/2 citron
Ingefær efter smag
150 ml vand
3 spsk SOFT

Fremgangsmåde

REJUVENATION MED CARE

Bland alle ingredienser sammen i en blender og tilsæt til slut 150 ml vand med din CARE. Opskriften rækker til 4 personer. Du kan halvere portionerne og have nok til 2 glas til dig selv. Så gemmer du resten til næste gang, du vil have et glas eller til dagen efter. Ellers serverer du en skøn mocktail til dig selv og 3 venner.

IMMUNITY MED GLOW

Bland alle ingredienser sammen i en blender og tilsæt til slut 150 ml vand med din GLOW. Opskriften rækker til 4 personer. Du kan halvere portionerne og have nok til 2 glas til dig selv. Så gemmer du resten til næste gang, du vil have et glas eller til dagen efter. Ellers serverer du en skøn mocktail til dig selv og 3 venner.

GREEN CLEANSE MED SOFT

Bland alle ingredienser sammen i en blender og tilsæt til slut 150 ml vand med din SOFT. Opskriften rækker til 4 personer. Du kan halvere portionerne og have nok til 2 glas til dig selv. Så gemmer du resten til næste gang, du vil have et glas eller til dagen efter. Ellers serverer du en skøn mocktail til dig selv og 3 venner.