Naturlige ingredienser

HYDRO LAB

Hydro Lab består af collagenprodukter med naturlige og aktive ingredienser af højeste kvalitet. Få en smuk hud, hele livet og helt naturligt.

Marine Collagen

Vores collagen udvindes af skindet fra den store arktiske torsk, som vildtfanges ud for Nordnorges kyst, når den kommer ned fra Barentshavet for at gyde. Den har levet frit i det iskolde, krystalklare og næringsrige hav. Det gør den til én af verdens fineste råvarer.

I generationer har nordmændene fanget den flotte fisk med respekt for havet og for bestanden. Derfor har Norge i dag den største og mest bæredygtige torskebestand i verden. Vi får vores marine collagen fra Seagarden, en norsk producent som ligger på Karmø i det sydvestlige Norge. Sammen skaber vi værdi af noget, som normalt er uden nytte. Det er vores bidrag til mere bæredygtig brug af råvarer.

LÆS MERE OM VILD NORD COLLAGEN

Acerola

Acerola er et lille bær, der i udseende minder meget om vores nordiske kirsebær. Bærret vokser på en busklignende plante i de tropiske regioner på den vestlige halvkugle.

Vi har gjort acerola til en naturlig del af mange af vores nordiske kollagenblandinger, fordi bærret er én af verdens bedste kilder til vitamin C, som bidrager til normal dannelse af kollagen.

Havets premium grøntsag

Tang fra Puresea®

Vi anvender buletang fra Puresea®. Tangen vokser vildt ud for Skotlands nordvestligste øer, hvor vandet er så rent, at tangen oprindeligt har økologisk status.

Tangen høstes ved nænsomt at skære toppen af planterne, så havbunden og roden er intakt, og planten kan vokse videre. Hvert batch af det bæredygtigt høstede tang testes efter en fast specifikation for sikkerhed, kvalitet og vigtige ernæringsaspekter. Desuden er hvert batch fuldt sporbart hele vejen igennem produktionen fra havet til forbruger, helt ned til navnet på den enkelte farmer.

Håndplukkede bær fra den vilde natur

Nordiske blå bær

Bærrene, vi bruger er vildtplukkede i Sverige, hvor de vokser vildt i de store naturområder på fjeldet. Efter høst tørres og dehydreres bærerne, hvorefter de pulveriseres og blandes i vores eftertragtede beauty formula, Collagen Beauty Remedy.

Vi bruger en skøn blanding af tre blå bær, som alle har et højt indhold af den velkendte antioxidant vitamin C: Solbær (50%), blåbær (30%) og aronia (20%).


Vi bruger 600 gram friske bær pr 100 gram collagenpulver. Når de friske og vilde bær tørres og pulveriseres, bliver de til et koncentreret pulver fyldt med vitamin C, som smager dejligt frisk og naturligt.

Vegansk vitamin D

Earthlight®

Earthlight® er navnet på vitamin D fra svampe, og den metode der øger svampenes naturlige dannelse af vitaminet. Derefter bruges Earthlight® i kosttilskud eller fødevarer. Det er en unik kilde til vegansk vitamin D, og det er faktisk den eneste metode af sin slags, som er godkendt i Europa.

Processen minder lidt om måden hvorpå vi mennesker får vitamin D fra solen, nemlig ved at udsætte huden for strålerne. På samme måde udsættes svampene for UV-lys, hvilket sætter gang i svampenes dannelse af vitamin D.
Herefter tørres og pulveriseres svampene til det fineste pulver kaldet Earthlight®, og tilsættes til sidst i vores Collagen Immune Remedy.

Læs mere

The power of beauty

Echinacea

Echinacea Purpurea er en staude, som har været brugt som naturmedicin siden det 18. århunderede. Indfødte amerikanere brugte planten til at behandle mange lidelser, herunder sår, forbrændinger, insektbid, tandpine, halsinfektioner, smerter, hoste, mavekramper og slangebid.

COLLAGEN IMMUNE REMEDY indeholder udtræk af friskhøstede stængler, blade og blomster af Echinacea. Ekstraktet indeholder en række stoffer, som bidrager til at styrke immunforsvaret.