Conscious beauty has no age

“Vi har skabt Vild Nord med en drøm om at forene nordens bedste råvarer i unikke inner beauty produkter. Inner beauty som passer ind i en travlt hverdag, hvor ønsket om at gøre noget godt for sig selv med omtanke, er enkelt, uanset hvor du er i livet. "

Loa Gitz | Co-Founder & COO

EN NORDISK ALLIANCE

Vores fortælling

I sommeren 2019 udviklede vi vores første collagen produkter med den stærke kærlighed til Norden, som stadig danner grundlaget for Vild Nord i dag. Vi udvalgte gode nordiske samarbejdspartnere med samme passion for nordiske ingredienser som os og sikrede samtidigt en så kort forsyningskæde som muligt. I september samme år kunne vi lancere vores første syv food state collagenvarianter, på en base af marint collagen fra den norske producent, Seagarden®  

I løbet af de kommende år voksede Vild Nord brandet side om side med Seagardens eget collagen-brand, som konkurrenter på hvert sit lokale marked: Vild Nord stærke på unikke nordiske produkter, og Seagarden brandet stærke på collagen, men fælles om en stor tillid til den storslåede nordiske natur og værdier. I slutningen af 2021 vendte vi derfor konkurrencen til vores styrke i en fusion af de to collagen-brands.

 Vild Nord er i dag en dansk / norsk-ejet virksomhed med kontorer i både København, Oslo og Cap d'Antibes.

 Vi er stolte af at Vild Nord helt bogstaveligt nu står endnu stærkere i den natur, vi er udsprunget af, med flere ressourcer og en større viden på tværs af landegrænser, så vi kan fortsætte, det vi elsker – at udvikle vores univers af luksuriøse, smagfulde, højkvalitets kosttilskud.

Særligt udvalgte leverandører

Nordisk forsyningskæde

Med tillid og kærlighed til den vilde nordiske natur har vi fundet nogle råvarer, som kan noget helt særligt i forhold til inner beauty. Igennem passionerede leverandører har vi skabt en lille forsyningkæde af vores primære ingredienser, som bringer os marint collagen fra Norge, vilde blåbær fra Sverige og vildthøstet tang fra Scotland. Alt sammen bliver sendt til Danmark, hvor vi producerer vores egne opskrifter på danmarks smukkest ø, Fyn. 

Mellem skov og hav

Omringet af naturen

Mellem de smukkeste træer i Danmark og med udsigt over Østersøen ligger vores hovedkontor. En sand oase for både kreativitet og velvære. Vild Nord er en del af naturen – det er vi taknemmelig for at mærke hver eneste dag.