"Vores drøm er at udvikle nordiske inner beauty-produkter, så du kan være den bedste version af dig selv hele livet." Loa Gitz, COO

omgivet af det bedste

SVENSKE BLÅBÆR
NORSK KOLLAGEN
DANSK PRODUKTION

I vores rå nordiske natur findes nogle af verdens fineste ingredienser. Hvorfor ikke række ud og plukke dem, hvor vi kan?

VORES INSPIRATION

NATUREN, SOM DEN ER

Vild Nord er født ud af den nordiske natur. Det oprørte hav, de vilde skove og de blomstrende enge giver os nogle af verdens bedste råvarer. Med tillid og kærlighed har vi håndplukket vores lokale leverandører, som garanterer den højeste kvalitet og det samme mindset som vores: Nemlig at naturen skal optages i kroppen så rent som overhovedet muligt. Råvarernes kvalitet er afgørende, fordi det har betydning for, hvordan de virker på vores krop.

tro mod naturen

VILD NORDISK SKØNHED

Vild Nord udspringer af en dyb tillid til, at vi gennem naturlige fødevarer kan føle os bedre tilpas og se smukkere ud, uanset hvor vi er i livet. Vi hylder den rene skønhed og ved, at den starter indefra. Derfor bruger vi nogle af verdens fineste og reneste råvarer – nemlig dem, du kender fra den nordiske natur. Det er hér, vi finder skønheden, styrken, den rå kraft og den uendelige energi.

Vi har kombineret kollagen fra vildtfanget nordatlantisk torsk med Nordens rene, livgivende råvarer. Kollagen kan nemlig noget i sammensætning med andre aktive ingredienser, og vi har gjort det nemt for dig at finde den perfekte kombination, der støtter op om netop din skønhed. Vi bliver aldrig færdige med at udforske den nordiske natur og er altid på jagt efter nye eller glemte råvarer, som kan gøre dig skøn hele livet.

Med vores produkter får du et dagligt beauty-ritual, som er nemt og nydelsesfuldt – uanset om dit skønhedsideal er et smukt ydre, en sprudlende sundhed eller en stærk krop.

VORES KÆRLIGHED

LOKALE RÅVARER

Ved at holde forsyningskæden så lokal som muligt passer vi godt på vores fælles natur. Kollagenet hydrolyseres i Norge og sendes til Danmark, hvor vi blander pulveret med vores andre ingredienser, som vi primært får fra nære europæiske leverandører: Den økologiske grønkål dyrkes i Danmark og Tyskland, buletangen høstes bæredygtigt i det klareste vand ud for Skotlands nordvestkyst, og de rene bærblandinger kommer fra en finsk leverandør, som håndplukker mange af bærrene i det fri.