En lækker fornøjelse til store og små

Chokolade grankogler med coco pops

Disse dejlige chokolade grankogler skaber en perfekt balance mellem en sund snack og en lille "treat", nemlig coco pops. Basen er dadler, kakao, nødder og marint collagen. Kuglerne formes til de sødeste kogler med tilsætning af coco pops. Og gæt hvad? De er ikke kun gode og smagfulde, men også en sjov opskrift og sjov dessert til børnene.

Det skal du bruge

Omkring 14 store dadler
70 gram valnødder
2-4 scoops med Collagen Gold
2 spsk usødet kakaopulver
2 spsk kokosolie eller anden olie. Eventuelt smeltet smør, hvis du ikke har olie
Coco pops
Glasur til pynt

Fremgangsmåde

Bland dadler, valnødder, kakao, collagenpulver og olie i en foodprocessor eller en robust blender. Blend indtil du opnår en klistret konsistens. Kom blandingen over i en dyb skål, stil den i køleskabet i cirka 10 minutter for at gøre den nemmere at arbejde med.

Lad nu det sjove begynde! Form blandingen til kugler med dine hænder. En isske eller en spiseske gør underværker for dette. Læg de formede kugler på bagepapir eller en ren bakke – du får omkring 6 små kugler eller lidt færre, hvis du vælger større. Husk, disse er fulde af smag, så gå endelig med de mindre kugler.

Når dine kugler er klar, skal du have dine coco pops i en skål og begynde at skabe magien - form kuglerne til kegler, start fra toppen og arbejd dig nedad. Opbevar dem i køleskabet og nyd inden for en uge – selvom det med deres uimodståelige sødme ikke burde være en udfordring at spise dem hurtigt, især med de små omkring!