Med smag af jul

Christmassy overnight oats

Kan du lide smagen af jul, men vil gerne nyde den på en sund og nærende måde? Så kan denne køleskabsgrød være den perfekte start på dagen i løbet af december måned. Den oser af julestemning og forkæler dig med en lille ekstra godbid – nemlig en topping af peberkage. Hvis du foretrækker at undgå peberkage, bevarer den stadig den autentiske julesmag med sine velafstemte krydderier. Du kan også peppe den op med f.eks. nødder eller hjemmelavet granola som et lækkert alternativ.

Det skal du bruge

2 dl havre
2 spsk chiafrø
2 scoops med Collagen Beauty Remedy
1 tsk kanel
1/4 tsk nellike krydderi
1/4 tsk ingefærkrydderi
2 spsk græsk yoghurt eller skyr
4 dl mandel- eller havremælk
Peberkager til topping

Fremgangsmåde

Køleskabsgrød med chiafrø laves aftenen før den skal spises eller et par timer før. Dette sikrer, at chiafrøene absorberer væsken, hvilket resulterer i en dejlig blanding af blødgjorte frø og perfekt mør havre.

Start med at blande de tørre ingredienser: havre, krydderier og Collagen Beauty Remedy. Bland dem grundigt. Tilsæt yoghurt og mælk, rør det hele godt sammen. Sørg for, at der ikke er klumper, og at der ikke er tørre ingredienser tilbage i bunden af glasset. Dæk den til og lad den hvile i køleskabet natten over eller i mindst 3-4 timer.

Når du er klar til at nyde køleskabsgrøden, kan du forbedre oplevelsen ved at toppe den med yoghurt og drysse peberkage. Vi lover at den festlige stemning, vil snige sig ind på dig med hver en dejlig bid.