Gæsteopskrift

Skønne lyserøde pandekager med rødbede og collagen

Skønne lyserøde pandekager med butternut, rødbede og gedeost. Her er der mange gode smage, der rammer ganen! Vores franske ambassadør, Juliet fra @julyhealthycooking har lavet en dejlig pink pandekageversion med Collagen Beauty Remedy. Vi elsker bare farverne og de gode råvarer i denne ret.

Vild Nord gæst

Julie Lopez

Julie, vores ambassadør fra Frankrig, er ansigtet bag @julyhealthycooking, dedikeret til sund livsstil, med fokus på både yoga og nærende kost. Hendes liv er en blanding af mindful praksis og at dyrke gode vibes. Vi er begejstrede for at dele hendes specielt sammensatte samling af nærende Vild Nord collagenopskrifter.

Det skal du bruge

2 scoops COLLAGEN BEAUTY REMEDY
4 spiseskefulde ris- eller hvedemel
20 cl vegetabilsk mælk
1 stykke kogt rødbede
2 skiver appelsin
2 spsk frisk gedeost
2 teskefulde gojibær
1 spsk chiafrø
4 skiver butternut
Et par skiver rød ræddike
1 skvæt ahornsirup
Salt og peber

Fremgangsmåde

Tænd og forvarm ovnen til 200 grader. Skær skiver af butternut og læg dem i en form. Drys salt og peber over. Pensl med ahornsirup. Bages i 15 minutter ved 200 grader. Rør halvvejs gennem tilberedningen.

Til pandekagerne:

Tilsæt mel, Collagen Beauty Remedy, rødbeder og mælk til blenderen. Blend sammen, indtil du opnår en glat tekstur. Smør panden let og steg pandekagerne. Fordel gedeost ovenpå. Arranger skiver butternut og et par skiver radise. Drys chiafrø og gojibær over. Tilsæt en appelsinskive og luk pandekagen.

Velbekomme.