Glow Your Balance Collagen

GLOW COLLAGEN JUICE

Følger du årstiderne, når det kommer til din kost? I efteråret findes et rigt udvalg af naturlige nordiske råvarer, som det både er lækkert og fornuftigt at bruge. Og hvad er mere praktisk og fristende end nye gulerødder, som er rige på beta-caroten og som er i sæson i efterårsmånederne? Gulrødder passer perfekt sammen med Glow Your Balance Collagen – en speciel formel skabt til alle, der ønsker at bevare den naturlige glød hele året rundt.

Her er opskriften på en juice, der er ideel til at bevare sommergløden. Denne opskrift giver cirka 1 liter juice og kan opbevares i køleskabet i op til 3 dage.

Det skal du bruge

4-5 store gulerødder
1 citron uden skal
1 tommel ingefær
1 tommel gurkemeje
1 scoop GLOW pr. servering
0,5 liter vand

Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne og fjern skræl og sten fra citronen. Skær ingefær og gurkemeje.

Sådan bruger du en juicer:
Kør de skrællede gulerødder, ingefær og gurkemeje gennem juiceren. Tilpas vandmængden efter den ønskede styrke og konsistens. Rør godt sammen. Hæld forsigtigt saften på en stor karaffel eller mindre flasker og opbevar i køleskabet. Den anbefalede mængde collagen er cirka 1 scoop GLOW per 3 dl væske. Tilsæt collagenpulveret ved servering.

Sådan bruger du en blender:
Kom alle ingredienserne, undtagen vandet, i blenderen. Blend indtil blandingen er blevet til en jævn saft. Tilsæt derefter vandet og blend ingredienserne sammen igen. Hvis det ønskes, (kan du tilsætte isterninger for at køle saften yderligere). Hæld forsigtigt blandingen på en karaffel eller mindre flasker og opbevar dem i køleskabet. Alternativt kan du si saften gennem en si for at opnå en jævnere konsistens. Den anbefalede mængde collagen er cirka 1 scoop GLOW per 3 dl væske. Tilsæt collagenpulveret ved servering.