Blueberry Collagen Baked Oats

Uanset om du kan lide at lave så lidt som muligt i køkkenet om morgenen eller vil have en velsmagende og sund snack tilgængelig til enhver tid, så har vi den perfekte opskrift til dig! Blueberry Collagen Baked Oats er også ideel til dig, der er fan af "food prep", da den nemt kan opbevares i køleskabet. Forbered din morgenmad på forhånd, spar tid og sørg for at starte hver dag med en nærende og lækker godbid.

Det skal du bruge

5 dl havregryn
3 dl mandelmælk
1,5 dl vand
1 tsk vaniljepulver
1/2 tsk kanel
1 knivspids salt
4 dl blåbær (frosne eller friske)
8 måleskeer af Collagen Clean Protein eller Pure Marine Collagen

Fremgangsmåde

Havregryn, vaniljepulver, kanel og en knivspids salt blandes sammen i en stor skål.
Tilsæt mandelmælk, vand og ahornsirup til blandingen, og rør godt rundt, indtil det hele er jævnt fordelt. Bland herefter collagenpulveret i og rør til det er opløst i blandingen.

Hæld 3/4 af blandingen i et ovnfast fad. Hæld derefter forsigtigt halvdelen af ​​blåbærene ovenpå. Hvis du bruger frosne blåbær, behøver du ikke at tø dem op først. Hæld resten af ​​dejen over blåbærrene igen, og derefter resten af ​​blåbærene ovenpå. Dæk formen til og sæt den i køleskabet. Hvis du laver denne om morgenen, kan den fint bages hele dagen.

Når du er klar til at bage dine havregryn oats, sættes ovnen på 160 grader varmluft. Bag i ovnen i cirka 30-35 minutter. Server de bagte havre oats med ekstra blåbær på toppen og nyd denne sunde og velsmagende godbid til morgenmad, som snack eller når som helst du har lyst til noget godt!