Collagen no-bake gulerodskage proteinbarer

Det er det perfekte tidspunkt at nyde friskhøstede gulerødder, og hvilken bedre måde at gøre det på end med vores proteinrige barer, der også tilfredsstiller den søde tand? Gulerødder med A-vitamin og vores prisvinder Collagen Gold med C-vitamin og marint collagen er et utroligt godt match nu i sensommeren. Vi elsker simpelthen disse søde proteinbarer. En lækker, sund godbid til sensommeren og efteråret.

Det skal du bruge

Gulerodskage bund:
5 dl havremel
1 dl kokosmel
6 scoops Collagen Gold
2 ts vanilje sukker
1 spsk kanel
1 dl mandelsmør
1 dl kop ahornsirup
5-6 raspede gulerødder
ca 1 dl mælk efter eget valg

Glasur:
250 gram naturel flødeost
300 gram vanilje kesam eller vanilje skyr
1 tsk vaniljeessens

Fremgangsmåde

Start med at blande de tørre ingredienser sammen i en stor skål. Varm mandelsmør og ahornsirup op i en lille gryde, indtil det er varmt. Pisk det sammen, indtil det er kombineret. Tilsæt det til den tørre blanding sammen med revne gulerødder og bland godt, indtil en tyk, smuldrende dej opnås. Tilsæt mælken langsomt, indtil dejen er tyk, men jævn. Overfør dejen til en bageform på cirka 30 x 20 cm, foret med bagepapir, og tryk den ned i formen. Lad det køle af i mindst en time for at stivne.

Pisk ingredienserne til glasuren sammen, indtil det bliver en tyk blanding, og lad det stå i køleskabet, mens du venter på, at gulerodskagebunden stivner i køleskabet i en time. Hæld derefter glasuren over gulerodskagebunden og sæt det tilbage i fryseren i cirka to timer, inden det skæres i barer.

Opbevar i fryseren og nyd det, når trangen til noget sødt melder sig. Lad det stå i cirka 10 minutter på køkkenbordet, før du nyder det, så glasuren får tid til at tø lidt op.