Collagen Immune Remedy

Pink Collagen Crêpes

Lige meget om vi de skal være uden noget, med honning og citron, med sukker eller endda med chokolade, så er det noget hele familien elsker. Men hvad ville i sige til at smage fantastiske lyserøde crêpes, som udover at have en fantastisk smag af solbær, giver jer en daglig dosis af kollagen og vitaminer takket være COLLAGEN IMMUNE REMEDY. Her får i kombinationen af skønheden indefra, sundheden og en delikatesse.

Det skal du bruge

(Opskrift til 6 personer)

250 g hvedemel
250 g Kamut mel (også kaldet kæmpedurum)
1,5 liter mælk eller mandelmælk (der kan også tilsættes lidt vand for at gøre crêpene lidt lettere)
5 æg
1 knivspids salt
1 cl ekstra jomfru olivenolie
2 måleskefulde COLLAGEN IMMUNE REMEDY

Fremgangsmåde

Tilføj først begge typer mel i en blender efterfuldt af 5 æg, en kvivspids salt, olivenolie og sæt til at blende. Tilføj derefter langsomt mælk indtil du har mixet alle ingredienserne. Så snart du har fået en god konsistens af dej, som hverken er for flydende eller for fast, så kan du tilføje COLLAGEN IMMUNE REMEDY.

Dejen vil nu se fin og lyserød ud. Lad dejen hvile i køleskabet overdækket i nogle timer. Derefter er dejen klar til at komme på panden til fine tynde pandekager og herefter er der bare at tilføje præcis den topping du har lyst til. Hvad med nogle lækre brombær for eksempel? Det er helt op til jer!