AUTUMN COLLAGEN JUICE

Nyd sæsonens smagsnuancer med vores friske juice lavet af lokale gulerødder, rødbeder og selleri. Hvem elsker ikke fornemmelsen af ren saft, der indfanger øjeblikket og årstidens smag? Og selvfølgelig har vi toppet juicen med collagen, så du får en regulær skønhedsbombe til både krop og hud.

Det skal du bruge

1 lille eller 1/2 stor rødbede
2 store æbler
2 stilke selleri
3 store gulerødder
1 citron
Ca 1,5 cm ingefærrod
Ca 1,5 cm gurkemejerod
1 scoop Collagen Gold pr. servering
Ca 4 dl vand

Fremgangsmåde

Når du bruger en juicer: Vask alle ingredienser grundigt, før du presser dem ud. Skræl citronen og pres hele citronens saft i juicen. Juster mængden af ​​vand til den ønskede konsistens. Når saften er klar, hældes den på en flaske med låg. Ryst grundigt for at blande.

Ved brug af blender: Skræl og vask rødbeder, gulerødder og æbler. Skræl det lille stykke ingefær og stykket af gurkemeje.
Skær rødbeder, gulerødder, æbler og knoldselleri i passende stykker, og skræl citronen og fjern eventuelle kerner.
Ingefær og gurkemeje hakkes til fine små stykker.
Kombinér alle ingredienser eksklusive collagenpulveret i din blender.
Start blenderen og lad den blende alle ingredienserne, indtil du får en jævn og frisk juice. Tilsæt ca. 4 dl vand til saften for at fortynde den, stop når du har den ønskede konsistens.

Nyd denne forfriskende og nærende juice, der er fuld af smag fra lækre og friske lokale råvarer. Tilsæt collagenpulveret ved servering.

Tip: Del i fire små flasker og opbevar dem i køleskabet. Det kunne ikke være nemmere at nyde denne friske drik derhjemme, når tørsten melder sig.