TRIPLE LAYER COLLAGEN ICE CREAM POPS!

Har du nogensinde prøvet at lave en flot trelags nice cream? Det har vi lige gjort, og alt hvad vi kan sige er, at det er en utrolig lækker version af en guilt-free fornøjelse, når den søde lyst sætter ind. Vi vover dig til at give det en chance! Vi gik all-in ved at tilføje tre af vores foretrukne collagenblandinger i denne sommeropskrift. Du kan selvfølgelig bruge den collagenblanding du har derhjemme.

Forestil dig at hengive dig til en guilt-free chokolade-, vanilje- og jordbæris, der vil forkæle dine smagsløg. Gør dig klar til en dejlig og tilfredsstillende oplevelse, der kombinerer smag, sundhed og ren nydelse.

Det skal du bruge

Til chokolade fudge laget:

Ca 14 store dadler, udstenede
1 kop mandelmel
2 spsk kakaopulver
2 spsk kokosolie, smeltet
2 scoops af vores Collagen Gold

Til vanilje nice cream laget:

4 frosne bananer
3 tsk vaniljepulver
4 scoops af vores Collagen C+

Til jordbær coconut nice cream laget:

1 kop friske jordbær som er frosne
1 dl kokos eller 1 stor isterning af kokosmælk
3 tsk vaniljepulver
4 scoops af vores Collagen Beauty Remedy

Fremgangsmåde

Det nederste lag er en guilt-free chokoladefudge lavet med den naturlige sødme fra dadler og nøddeagtig godhed fra mandelmel. Mellemlaget er en cremet vanilje nice cream, og det øverste lag kan prale af forfriskende smag fra friske jordbær og kokos. Og den bedste del? Hvert lag er med 3 slags collagen fra Vild Nord.

1. I en foodprocessor, blend dadler, mandelmel, kakaopulver, kokosolie og Collagen Gold, indtil der dannes en klæbrig blanding. Dette vil være basislaget.

Pres chokoladefudgeblandingen ned i bunden af en bageform på ca 20x30 cm, og fordel den jævnt i formen. Stil formen i fryseren for at blandingen kan sætte sig, mens du forbereder de andre lag.

2. Rens foodprocessoren, og blend derefter de frosne bananer, vaniljepulver og Collagen C+ indtil glat og cremet. Dette vil være det midterste lag.

Tag formen ud af fryseren og hæld den dejlige vanilje nice cream ovenpå chokoladefudgelaget. Glat overfladen med bagsiden af en ske og sæt formene tilbage i fryseren.

3. Rens foodprocessoren igen, og blend derefter de frosne jordbær, kokoscreme eller kokos isterning, vaniljepulve og Collagen Beauty Remedy, indtil de er godt blandet. Dette vil være det øverste lag.

Tag formen ud af fryseren endnu en gang og hæld jordbær nice cream ovenpå vaniljelaget.
Sæt formen tilbage i fryseren og lad dem fryse mens du klargør ispindene. Vi delte ispindene i to for at størrelsen bedre passer til de færdige is.

4. Den eneste lidt rodede del kommer, når du adskiller isen. Sørg for at fryse dem natten over, eller indtil isen er helt stivnet. Ved servering skal du sikre dig, at bunden klæber til ispindene. Brug en kniv til at lave firkantede isstykker og og adskil forsigtigt isene fra hinanden.


Med den fyldige chokoladefudge, cremet vanilje nice cream og forfriskende jordbær nice cream, vil disse ispinde helt sikkert blive din yndlings sommergodbid.