Collagen Gold

Collagen Gold - Vild Nord

Collagen Gold – en bestseller fra Vild Nord

Kender du Vild Nord Collagen Gold? Hvis ikke, så er denne blogpost lige noget for dig. Du kan også sagtens læse med, selvom du allerede kender vores bestseller Collagen Gold – du kan måske blive en smule klogere på vores bestseller.

Huden, kroppens største organ, bliver hver eneste dag udsat for lidt af hvert. Ydre påvirkninger som vejr og forurening, indre påvirkninger som stress og kost, og sidst, men ikke mindst, vores alder, sætter sine spor i huden.

Collagen Gold - til dig


Fra vi fylder 25 år, falder kroppens naturlige collagen niveau med ca. én procent hvert eneste år – resten af livet. Det resulterer i en hud der er mindre elastisk og fast, og en hud hvor rynker og linjer træder frem. Det er en naturlig del af livet og noget som vi desværre ikke kan komme udenom.

For at din hud kan forblive smuk, kan du sørge for at have den i så stort et fokus som muligt. Dagene tager hurtigt den ene efter den anden, og det er derfor ikke altid, at huden skænkes den kærlighed, den faktisk behøver.

Det vil vi hos Vild Nord gerne ændre. Derfor har vi udviklet Vild Nord Collagen Gold.

 

Collagen Gold

 

Hvad kan Collagen Gold gøre for din hud?

Collagen Gold er en unik skønhedsblanding, som udover marinecollagen også indeholder vildthøstet buletang og acerola bærpulver. Buletangen er kilde til jod, mens pulveriserede acerolabær er kilde til vitamin C.

  • Collagenet i sig selv, bidrager til at mindske synligheden af rynker og fine linjer.
  • Jod er med til at vedligeholde en normal hud, et normalt energistofskifte og en normal skjoldbruskkirtelfunktion.
  • Vitamin C støtter kroppens naturlige dannelse af collagen, som har betydning for normalt fungerende hud.

Brug Collagen Gold som vejen til din daglige dosis collagen, og brug den som supplement til din i forvejen gældende hudplejerutine.

Collagen Gold pulver


3 ingredienser, ét produkt

Vild Nord Collagen Gold er en del af vores HYDRO-serie. HYDRO-serien består af produkter med ingredienser som alle er kendte her i Norden. De nordisk kendte ingredienser bearbejdes minimalt og er derfor Food State.

Food State er en betegnelse som bruges for næringsstoffer som er i fødevareform, altså så tæt på den naturlige form som muligt – en form som kroppen i forvejen kender, og dermed har lettere ved at optage.

Collagen Gold indeholder tre skønne ingredienser, der tilsammen giver den perfekte støtte til din hud:

Marine collagen
  • Hydrolyseret marinecollagen
    Nord for Norges kyst fanges de flotte Nordatlantiske torsk. Fiskeriet foregår selvfølgelig på bæredygtig vis, så vi passer godt på både torskebestanden og havets miljø. Når torskene er fileteret, upcycler vi fiskeskindet til det collagenpulver du kender.

    Det unikke ved collagenpulver fra Vild Nord er, at det har en komplet aminosyreprofil. Aminosyrer er de molekyler, som protein er opbygget af, hvilket derfor også gælder proteinet collagen.
Buletang
  • Vildthøstet buletang
    Fra det kolde og klare hav vest for Skotlands kyst, findes buletangen som vi bruger i Collagen Gold. Her høster vi tangen ved at skære toppen af planterne, sådan at de efterfølgende kan gro videre.

    Fordi vandet i dette område er så rent, har tangen oprindeligt økologisk status. Hver eneste batch af den friskhøstede tang testes, så kvalitet og næringsindhold fastlægges. Inden tangen bruges i vores Collagen Gold, mikroindkapsles det så det bliver smagsneutralt.
Acerolabær
  • Acerolabær – en pendant til nordiske kirsebær
    De små orange acerolabær er en kilde til C-vitamin. De minder en del om vores egne kirsebær, men gror i stedet i de mere tropiske regioner på den vestlige halvkugle.

 

Collagen Gold drik


Hvordan får du dit collagen?

Collagen Gold kan nydes på forskellige måder. Du kan blande collagenpulveret i et glas koldt vand, eller i en frisk og mættende morgensmoothie. Det er måske ikke alle dage hvor tiden er til at blende din yndlingssmoothie, så her kan du med fordel indtage dit collagen med et glas vand eller juice. Tager du det med vand, kan du fornemme smagen af havet. Bryder du dig ikke om dette, er det bedre at blande collagenpulveret i en anden væske med smag.

Selvom det kan være fristende at blande dit Collagen Gold i en kop kaffe eller te, bør du undgå dette. C-vitamin som findes i Collagen Gold tåler nemlig ikke opvarmning. Ved opvarmning reduceres vitaminets effekt betydeligt. Er vitaminet mindre vigtigt for dig, får du dog stadig fuld glæde af både collagen og tang, hvis du hælder Collagen Gold pulveret i en kop kaffe.

For at gøre hverdagen lidt nemmere, har vi lavet spændende og smagfulde opskrifter med collagen, så du hurtigt kan få inspiration til hvordan du kan tage dit collagen. Du kan f.eks. prøve:

Gold iskaffe
  • Gold iskaffe
    En lækker iskaffe med mandelmælk – perfekt når du har brug for lidt selvforkælelse i løbet af dagen.

Gold Collagenvand
  • Collagenvand med kanel
    Husker du at drikke nok vand? Vand er en vigtig del af en hydreret hud, og med denne opskrift kan du nyde smagen af kanel og ingefær, samtidig med at du får dit daglige collagen.

Banan- og vaniljeshake
  • Banan- og vaniljeshake
    En mættende shake med smag af banan og vanilje. Opskriften nævner vores Collagen Clean Protein, men du kan sagtens bruge dit Collagen Gold. 


AMWC-prisen


Collagen Gold – AMWC

Vi er utroligt stolte over at Collagen Gold i 2023 modtog prisen AMWC Aesthetic Medicine Award i kategorien ”Best supplements”. Prisen anerkender virksomheder, der stræber efter innovation og fremragende præstation inden for æstetik.

Vi hos Vild Nord sætter utroligt stor pris på, at vores bestseller, Collagen Gold, blev nomineret og vandt denne pris. Det er et pålideligt tegn på, at Collagen Gold er et effektivt og lækkert produkt, samt et produkt af høj kvalitet. Et produkt der er perfekt for dig som ønsker et effektivt inner beauty-produkt.

 

"Vi ønskede at udvikle en simpel, men effektiv formel, baseret på den livgivende nordiske natur, der er kendt for sine kraftfulde næringsstoffer." – Loa Gitz, co-founder

 

Loa Gitz

Læs næste

Hvad betyder ingredienserne? - Vild Nord
Helt enkelt Food State - Vild Nord