Opdag skønheden i de gode vaner

Opdag skønheden i de gode vaner - Vild Nord

At huske de gode vaner

Dagene tager hurtigt den ene efter den anden, og derfor bør du altid sigte efter at nyde dagene så meget som muligt og få det bedste ud af dem. I løbet af dagen har du sikkert allerede én eller flere gode vaner, så bliv endelig ved med det, for gode vaner er utroligt gode for dig, din krop og din indre skønhed, såvel som den ydre. 

Husk dig selv

I en verden, hvor skønhedsstandarder og trends ændrer sig konstant, er det umuligt ikke at blive overvældet af det konstante pres for at opretholde et smukt og perfekt ydre. Men hvad handler ægte skønhed om for dig? Og hvordan får du bedst muligt din skønhed og din sundhed til at gå hånd i hånd? Det vil vi gerne hjælpe dig på vej til med idéer til gode vaner. 

Nyd alle dage

Skønhed er nemlig meget mere end bare et smukt ydre – det er en unik blanding, der også berører indre sundhed og velvære. At have gode og sunde vaner spiller en afgørende rolle i at fremhæve din naturlige skønhed, så glem endelig ikke de gode vaner, der gør dig godt, i en måske ellers travl hverdag. 

Men blot fordi du har en gode og sunde vaner, betyder det ikke, at du skal give slip på hverdagens små overspring – også selvom de måske ikke er lige så sunde som dine bedre vaner. At kunne nyde noget sødt en grå regnvejrsdag, spise hurtig og nem mad efter en lang og hård dag eller tage i biografen og spise popcorn uden at føle skam, skal der også være plads til. For nogle kan det også skabe værdi, glæde og velvære i hverdagen.

En god balance er det vigtigste og det er netop dét der øger din naturlige skønhed mest muligt.

Skønhed er ikke kune det ydre

Er collagen en af dine gode vaner?

Du har helt sikkert allerede én eller flere gode vaner, og måske er at tage collagen én af dem? Hvis ikke, så er vores collagen perfekt som en god vane, der øger din naturlige skønhed – fra inderst til yderst. At tage collagen dagligt giver dig og din krop et skønt tilskud af det gode protein, og allerede efter 8-12 uger vil du opleve resultaterne.

Der er mange varianter at vælge mellem og med forskellige bærblandinger, vitaminer og mineraler. Uanset om du ønsker smag af syrlige og søde nordiske bær, eller ren collagen med naturlig smag, så er der en collagenvariant til dig.

Collagen fra Vild Nord

Hvornår på dagen du tager dit collagenpulver, er mindre vigtigt. Det vigtigste er, at du giver dig ro og tid til at tænke på dig selv – om end det blot er et par minutter adgangen. Vælg det collagen fra Vild Nord der, tiltaler dig og dit behov mest, og start på en ny og god vane i dag. 

Du kan også gøre collagenet til en del af en allerede eksisterende god vane. Hvis du allerede drikker masser af væske, kan ét af de kolde glas vand nemt blandes op med bl.a. Collagen Beauty Remedy.

Collagen shake

Dyrker du motion, kan du blande collagenpulver i din shake, f.eks. Pure Marine Collagen, som med sit høje indhold af proteiner bidrager til en øget muskelmasse og til at vedligeholde normale knogler. 

Mangler du inspiration til, hvordan du kan nyde dit collagenpulver, så har vi lavet nogle spændende, lækre og lettere syndige opskrifter, som du finder lige her

3 måder at gøre collagen til en god vane

3 måder at gøre collagen til en god vane

  • Tag dit collagen om morgenen sammen med din morgenmad eller andre kosttilskud
  • Lav en påmindelse på din mobil – så får du besked hver dag om at du skal huske dit collagen
  • Lad dit collagen stå fremme, så du kan se det og automatisk huske at tage det 

Giv din hud ro og tid til at forny sig

Den naturlige forbindelse til din skønhed

Det er aldrig for tidligt eller for sent at begynde at omfavne de gode og sunde vaner. Prioriter dig selv, din krop og dit sind og giv den selv en af de bedste investeringer for fremtiden – især når det gælder din sundhed og skønhed.

Men hvad skal der egentligt til, og hvor meget tid skal du sætte af til det? Vi har samlet nogle enkle trin, du kan tage, for at lægge grunden til din livslange skønhed og bedre sundhed:

Det er om natten du fornyer dig

Vidste du, at en god nattesøvn er en af de mest effektive måder at genoplade din krop på? Det er nemlig i løbet af søvnen, dine celler regenereres, og din hud dermed får tid til at reparere sig selv. I løbet af dagen udsætter du din hud for et væld af bakterier og forurening – lige fra bakterier fra til solens UV-stråler.

Huden er din krops største organ, og selvom størstedelen er gemt bag tøj det meste af dagen, så arbejder den altid på højtryk for at passe godt på dig. Sørg for at give den alt den ro, tid og kærlighed til at regenerere, som den fortjener. Stræb gerne efter 7-9 timers søvn hver nat, men det er selvfølgelig meget forskelligt, hvor meget søvn vi hver især har behov for. Fælles for os alle er dog, at for lidt søvn gør os trætte og uoplagte til næste dags sanselige oplevelser.

Sluk tv’et, læg mobilen væk inden du lægger dig til ro – jo tidligere des bedre. På den måde kan dine øjne vænne sig til det naturlige lys og ikke stimulere hjernen til at holde sig vågen af det ”blå lys”, som skærme udsender. Brug i stedet tiden på dig selv, lad dig inspirere af dagens indtryk og bestem dig for, hvad du vil i morgen. I morgen er en ny dag, hvor din hud og krop igen er klar til hvad end den måtte bringe.

Sund og varieret mad

Spis lækker, sund og farverig mad

Det er helt sikkert ikke først gang, du læser, at du skal huske at spise sundt og varieret, og det er med garanti ikke sidste gang – for det er virkelig vigtigt at huske på. Prøv at inkludere en bred vifte af frugter, grøntsager, fuldkorn, magert protein og sunde fedtstoffer, som alle giver din krop de nødvendige næringsstoffer som vitaminer og mineraler, så du kan skinne både indvendigt og udvendigt. 

Supplér evt. din dag med din yndlingsvariant af Vild Nord collagen og giv din krop og hud lidt ekstra af de gode næringsstoffer. 

Din hud er kroppens største organ

Vand er godt for dig og din hud

Vand er livets kilde, og det er afgørende for at opretholde hudens fugtniveau, elasticitet og glød. Derudover spiller vandet en vigtig rolle i kroppens naturlige udskillelse af affaldsstoffer.

Når du spiser, kan du ikke undgå at få affaldsstoffer indenbords – de findes mere eller mindre i alt. Så hvorfor ikke gøre noget nemt og effektivt til at fjerne dem igen? Prøv at drikke mindst 8 glas vand om dagen, afhængigt af hvor aktiv du er i løbet af dagen.

Husk motion

Tag sofaen af ryggen og bevæg dig hver dag

Hvem nyder ikke at smide benene op og slappe af i sofaen? Måske mens du streamer din nye yndlingsserie, eller læser næste kapitel i din bog. Efter en dag med masser af indtryk, arbejde og forventninger, er det godt at koble fra og have lidt ”mig tid”, men husk at komme ud af sofaen igen. 

At koble fra kan også ske, når du dyrker motion, og så får du samtidig gavn af motionens fordele.

Motion holder ikke bare din krop i form, men øger også blodcirkulationen og fremmer en helt naturlig og sund glød.

Find ud af, hvad der gør dig glad, så er det nemlig lettere at vende tilbage ti detl hver dag. Måske skal løbeskoene på, måske er det bare en gåtur, hvor du giver dig tid til at mærke naturen; lydene, lyset, duftene, vinden i håret og solens livgivende stråler. Sandsynligheden er at du kommer hjem med en smuk glød og et smil på læben. For det er meget simpelt – når du føler dig sund og fuld af energi, vises det på din ansigtshud og hele din kropsholdning. 

Hvis du ikke er vant til at dyrke motion, vil du sikkert opleve at blive ekstra træt efterfølgende – og det er vel ikke meningen, tænker du. Det er skam helt normalt. Din krop skal nemlig lige vænne sig til at skulle præstere ekstra og bruger derfor også mere af dine energidepoter. Med tiden vil du hurtigt opleve at du får mere energi i stedet for at blive træt.

Brug tid i naturen

Husk din indre skønhed
Glem ikke at pleje din indre skønhed. Mental sundhed spiller en lige så vigtig rolle som fysisk sundhed i at opnå naturlig skønhed, men det er som regel det ydre, der får mest opmærksomhed. 

Brug tid på aktiviteter, der giver dig glæde og fred. Meditation, tid i naturen, læsning og sociale forbindelser kan alle bidrage til dit mentale velvære. At du er i indre balance og oplever glæder og fred, vil med garanti vise sig i din holdning og dit smil til andre, som du møder på din vej.

Føl dig tilpas

Husk dig selv
Lad ikke skønhedstrends diktere, hvem du er. Vær stolt af dine unikke træk og omfavn din naturlige skønhed med selvtillid. Lyt til din krop og giv dig tid til at gøre det, du holder af. Vild Nord elsker den naturlige skønhed, fordi den kommer i alle former og farver og ikke begrænses af trends eller idealer. Vi skal være stolte af ikke at være ens – vores forskellighed gør os til dem vi er, så omfavn din naturlige skønhed og vid, at du er helt unik.

At have gode og sunde vaner handler bl.a. om at opretholde en balance mellem din indre og ydre sundhed. Når du prioriterer din krops velvære, vil din naturlige skønhed skinne igennem og give dig en strålende glød, der ikke er til at tage fejl af. Så husk altid, at skønhed er en kombination af selvomsorg, positivitet og kærlighed til dig selv.

Gode vaner = mere energi

Et liv med gode vaner og mere overskud

Gode vaner kommer ikke af sig selv, men de behøver heller ikke være svære at få. Nogle vaner kræver måske lidt mere af dig end andre, men de gode vaner har alle det til fælles, at de gør noget godt for dig og din naturlige skønhed.

Hvordan en god vane påvirker dig og føles, afhænger bl.a. af hvad vanen består af. Er det 30 minutters daglig motion, vil du opleve at få mere energi og en smukkere udstråling. En god vane hvor du mediterer, kan derimod give dig en indre ro og balance.

Med Vild Nord kan din nye gode vane blive at huske collagen hver dag. Med tiden vil du få en mere spændstig og fast hud, som du helt sikkert vil nyde synet af. Lad den gode vane begynde i dag og vælg din collagen favorit fra Vild Nord.

Husk dig selv hver dag

Læs næste

Bevar din glød med Collagen Glow - Vild Nord
Kort og godt om immunforsvaret - Vild Nord