HYDRO

Vild Nord HYDRO - Naturlig & nordisk skønhed

Vild Nord HYDRO - Naturlig & nordisk skønhed - Vild Nord

Premium marine collagen til dig

Vidste du, at collagen findes helt naturligt i din krop, særligt i brusk, sener, muskler, knogler, hår, hud og negle. Det udgør en stor del af kroppens bindevæv og op til 30% af det totale proteinniveau.
 
Din krop kan selv danne collagen, en allerede fra 25-årsalderen begynder collagen produktionen at falde. Dét er en af årsagerne til, at du med alderen får linjer og rynker i huden. Collagen bidrager til hudens elasticitet og spændstighed, så når mængden af proteinet falder, er der mindre til at holde din hud stram og glat.
 
Vild Nord forener nordens fineste råvarer i særlige inner beauty produkter. Vores collagen har sin base i MSC-certificeret nordatlantisk torsk, der er vildfanget. MSC-certificeringen sikrer, at torsken fanges på en måde, der ikke skader fiskebestanden eller dens levesteder. Derudover muliggør det sporbarhed tilbage til det specifikke fangststed og tidspunkt. Ved at vælge MSC-certificeret collagen støtter du bæredygtigt fiskeri.
 
Vi sørger for, at al vores collagen gennemgår tredjepartstest for PFAS og tungmetaller. Det er en naturlig del af vores proces, men det er også vigtigt for din tryghed.
 
Hvilket Vild Nord marine collagenprodukt skal du starte din collagenrejse med?

Vild Nord Pure Marine Collagen

Pure Marine Collagen

Gør Pure Marine Collagen til en del af din aktive hverdag, uanset alder og køn. Proteinindholdet er hele 95%, og så består produktet udelukkende af 100% norsk hydrolyseret marint collagen fra MSC-certificeret fiskeri. Derfor er det perfekt til dig med en aktiv livsstil, eller dig som gerne vil have rent collagenpulver uden noget andet.
 
Pure Marine Collagen er ikke tilsat smag, eller andet for den sags skyld. Pulveret opløses hurtigt og nemt i alle slags drikke.
 
Marine Collagen – 95% protein

  • Protein bidrager til øget muskelmasse, til at vedligeholde en normal muskelmasse og til at vedligeholde normale knogler. Samtidig får du gavn af alle 20 aminosyrer, altså både de essentielle og de ikke-essentielle aminosyrer.
Vild Nord Pure Marine Collagen, rent og naturligt, højt indhold af protein

Pure Marine Collagen er perfekt til dig som vil have:

  • et rent collagenpulver uden tilsætning af smag, vitaminer og mineraler
  • et ekstra tilskud protein hver dag
  • et collagenpulver som tåler opvarmning – f.eks. opløst i din kaffe

Du finder Pure Marine Collagen her

Vild Nord Lemon Marine Collagen

Lemon Marine Collagen

Oplev collagenets effekt på din hud, mens du får en frisk smag af citrus, med Lemon Marine Collagen. Udover vores premium marine collagen, får du også gavn af vitamin C fra acerolabær – én af de bedste naturlige kilde til vitaminet.

Lemon Marine Collagen har en sød og frisk smag af citrus – særligt velegnet til dig der ikke bryder dig om den naturlige smag af marine collagen. Opløses nemt i vand, smoothies og andre lækre drikke.

Acerolabærpulver

  • De betagende rød-orange bær gror under tropiske himmelstrøg og er anerkendt som en af naturens mest enestående kilder til vitamin C. Vitamin C bidrager til en normal dannelse af collagen, som har betydning for normalt fungerende hud. Derudover fungerer vitamin C som antioxidant der beskytter cellerne mod oxidativt stress.

Marine collagen

  • Skindet fra den store arktiske torsk, fanget på bæredygtig vis, ud for det nordlige Norges kyst, upcycles og hydrolyseres så det fineste rene hvide collagenpulver kun er tilbage. Collagen bidrager til hudens elasticitet og spændstighed, og dermed til at mindske synligheden af rynker og fine linjer i huden.
Vild Nord Lemon Marine Collagen, vitamin C, naturlig lemonsmag


Lemon Marine Collagen er:

  • til dig der ønsker collagenpulver med en sød, frisk og god smag af citrus
  • en fantastisk kombination udelukkende af collagen og vitamin C
  • uden fornemmelsen af havet i sin smag

 Du finder Lemon Marine Collagen her

Vild Nord Collagen Beauty Remedy

Collagen Beauty Remedy

Få en smuk hud og en naturlig skønhed der skinner igennem, hver eneste dag. Collagen Beauty Remedy er sammensat af 5 nøje udvalgte naturlige ingredienser, som tilsammen giver dig og din skønhed alt I behøver for at kunne stråle.

Smagen af Collagen Beauty Remedy er mild og naturlig af bær. Du kan opløse pulveret i et glas vand, eller bruge det i alt fra smoothies til skyr. Hvordan vil du få din daglige portion skønhed?

Dermial® Hyaluronsyre

  • Hyaluronsyre er naturens fugtbinder, og findes i huden hos os alle. I Collagen Beauty Remedy bruger vi Dermial® Hyaluronsyre, det eneste af sin slags, godkendt i EU. Udviklet til dig som virkelig værdsætter hudpleje indefra.

Mikroindkapslet tang

  • Ud for Skotlands kyst, vokser det næringsrige buletang i det kolde og klare hav. Tangen høstes ved at skære toppen af planten, så resten af tangen kan vokse videre. For at gøre tangen så smagsneutral som muligt, mikroindkapsles det ved hjælp af en patenteret proces.

    Tang er en naturlig kilde til mineralet jod, som bidrager til at vedligeholde en normal hud, et normalt energistofskifte, en normal skjoldbruskkirtelfunktion og til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner.

Vilde svenske blåbær

  • Fra den nordiske naturs skatkammer får vi også de vilde svenske blåbær. Høstet i de svenske skove og fjelde, tørret og pulveriseret før de til sidst ender i vores collagenblanding. Blåbær er en naturlig kilde til vitamin C og antioxidanter.

Acerolabærpulver

  • De rød-orange bær vokser under varme himmelstrøg i tropiske områder og regnes blandt verdens fineste naturlige kilder til vitamin C. Vitamin C bidrager til en normal dannelse af collagen, som har betydning for normalt fungerende hud. Derudover fungerer vitamin C som antioxidant der beskytter cellerne mod oxidativt stress.

Marine collagen

  • Upcyclet skind fra den store arktiske torsk, fanget på bæredygtig vis, ud for det nordlige Norges kyst. Collagen bidrager til hudens elasticitet og spændstighed, og dermed til at mindske synligheden af rynker og fine linjer i huden.
Vild Nord Collagen Beauty Remedy, vitamin C, hyaluronsyre


Collagen Beauty Remedy er til dig der ønsker:

  • et inner beauty collagenprodukt
  • intensiv pleje af din naturlige skønhed
  • et enkelt og lækkert produkt at bruge
  • ingredienser af højeste kvalitet

Du finder Collagen Beauty Remedy her

Vild Nord Collagen Gold


Collagen Gold

Få smuk hud hele livet, med Collagen Gold – vores absolutte bestseller. I 2023 blev Collagen Gold desuden dobbelt-prisvinder, hvilket gør det endnu tydeligere, at denne variant virkelig er toppen af premium marine collagen.

Vores bestseller, Gold, er ligesom Pure Marine Collagen uden tilsat smag. Collagen gold kan nydes på mange måder – lige fra shakes og smoothies til lækre juicer.

Mikroindkapslet tang

  • Ud for Skotlands kyst trives det næringsrige buletang i det kølige og krystalklare hav. Tangen høstes omhyggeligt ved at afskære dens top, hvilket giver mulighed for fortsat vækst. For at bevare tangens naturlige egenskaber og gøre den så neutral i smagen som muligt, gennemgår den en patenteret mikroindkapslingsproces.

    Tang er en naturlig kilde til mineralet jod, som bidrager til at vedligeholde en normal hud, et normalt energistofskifte, en normal skjoldbruskkirtelfunktion og til en normal produktion af skjoldbruskkirtelhormoner.


Acerolabærpulver

  • De smukke rød-orange bær stortrives i tropiske omgivelser og er kendt som en af verdens bedste naturlige kilder til vitamin C. Vitamin C bidrager til en normal dannelse af collagen, som har betydning for normalt fungerende hud. Derudover fungerer vitamin C som antioxidant der beskytter cellerne mod oxidativt stress.


Marine Collagen

  • Torsken som lever sit liv i det iskolde og krystalklare hav, nord for Norges kyst, er én af verdens fineste råvarer. Gennem en upcyclings- og hydrolyseringsproces, fremstilles det premium marine collagenpulver vi bruger i Collagen Gold. Collagen bidrager til hudens elasticitet og spændstighed, og dermed til at mindske synligheden af rynker og fine linjer i huden.
Vild Nord Collagen Gold, tang som kilde til jod, vitamin C


Collagen Gold er idéelt til dig der ønsker:

  • Smuk hud ved hjælp af naturlige ingredienser
  • Det bedste supplement til huden indefra
  • Et perfekt supplement til kosten i en travl hverdag

Du finder Collagen Gold her

Vild Nord Collagen Immune Plus


Collagen Immune Plus

Naturlig støtte til dit immunforsvar og din hud, med en skøn blanding af marine collagen, bær, champignon og echinacea. Collagen Immune Plus er det helt rigtige valg til dig der gerne vil pleje både immunforsvar og hud på samme tid.

Collagen Immune Plus har en mild, frisk smag af bær. Prøv den i alt fra vand til smoothies – lige som du gerne vil, når din krop skal forkæles lidt ekstra hver dag.

Echinacea

  • Echinacea Pirpurea er en staude, som har været brugt i århundreders naturmedicin. I dag bruges planten stadig, bl.a. her i Collagen Immune Plus. Echiancea understøtter immunforsvaret.


Champignon

  • Hvad gør champignon, en svamp, i et collagentilskud? Når champignon udsættes for stråling med UV-lys, dannes store mængder vitamin D. Denne form for vitamin D kaldes Earthlight, og er ingrediens i Immune Plus. Vitamin D bidrager til at støtte immunforsvaret.


Acerolabærpulver

  • De smukke rød-orange bær vokser under tropiske himmelstrøg, og så er de én af verdens bedste naturlige kilder til vitamin C. Sammen med det nordiske solbær, bliver de til et smukt bærpulver rig på vitamin C, der bidrager til en normal dannelse af collagen, som har betydning for normalt fungerende hud. Derudover fungerer vitamin C som antioxidant der beskytter cellerne mod oxidativt stress.


Marine collagen

  • Vi upcycler skindet fra den store arktiske torsk, fanget på bæredygtig vis, ud for det nordlige Norges kyst. Collagen bidrager til hudens elasticitet og spændstighed, og dermed til at mindske synligheden af rynker og fine linjer i huden.
Vild Nord Collagen Immune Plus, vitamin C, vitamin D, echinacea pulver


Collagen Immune Plus passer til dig der gerne vil have:

  • Naturlig støtte til immunforsvaret
  • Et produkt hvor smag og skønhed går hånd i hånd
  • Collagen af premium kvalitet

Du finder Collagen Immune Plus her

Vild Nord Collagen C+ kapsler


Collagen C+ (kapsler)

Med Collagen C+ kapslerne, får du en enkel genvej til ekstra støtte af din krops naturlige dannelse af collagen. C+ kapslerne indeholder marine collagen og vitamin C. Velegnet til dig der ikke bryder dig om collagenpulver.

Marine Collagen

  • Collagen bidrager til hudens elasticitet og spændstighed, og dermed til at mindske synligheden af rynker og fine linjer i huden.


Vitamin C

  • Vitamin C bidrager til en normal dannelse af collagen, som har betydning for normalt fungerende hud. Vitamin C er også en antioxidant der beskytter cellerne mod oxidativt stress.
Vild Nord Collagen C+ kapsler, 2 kDa peptider, upcyclet fiskeskind

Collagen C+ kapsler er til dig der ønsker:

  • Collagen i kapselform
  • At støtte din krops naturlige collagendannelse
  • Smagsneutrale collagenkapsler

Du finder Collagen C+ kapslerne her

Vild Marine Collagen har en komplet aminosyreprofil


Alle aminosyrer til dig, altid

Uanset hvilken Hydro variant du vælger, får du gavn af de mange skønne og lækre fordele ved vores collagen. Den største fordel ved collagenet er som nævnt, at det bidrager til hudens spændstighed og elasticitet og at det dermed kan mindske rynker og linker i huden.

Men vores marine collagen indeholder også alle 20 essentielle og ikke-essentielle aminosyrer, i større eller mindre grad. Din krop bruger aminosyrerne til at danne proteiner, og hvert enkelt protein består af mere end 10 forskellige aminosyrer.

Forskellen på de essentielle og ikke-essentielle aminosyrer er, at de essentielle ikke kan dannes af kroppen selv, og derfor skal du få dem gennem den mad du spiser.

De 8 essentielle aminosyrer, altså dem som kroppen har brug for at få tilført, er fenylalanin, histidin, isoleucin, leucin, methionin, threonin, tryptofan og valin. Du kan blive endnu klogere på aminosyrerne i vores blogpost Aminosyrer: Hvad gør de?

GLOW - Husk dig selv og din krop

Din skønhed – dit valg

Er du ny indenfor collagen verdenen, eller er din rejse for længst begyndt? Uanset hvor du befinder dig, så er Vild Nord marine collagen altid et sikkert valg. Det gælder uanset din alder, dine behov og dit køn.

Vi tror på, at den naturlige skønhed ingen alder har. Med alderen følger ændringer med, men hvordan vi hver især vælger at omfavne dem, er individuelt og helt op til dig.

Start på collagen i dag, og oplev forandringerne efter bare 8-12 uger.

Læs næste

Collagen Beauty Remedy - Vild Nord
GLOW - Your Balance Collagen - Vild Nord