HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER

VI FÅR DET BEDSTE FREM TIL DIG

Skønhed er at passe godt på sig selv (og blive passet godt på af andre). Derfor gør vi os umage med at give dig en god købsoplevelse ligegyldigt om du laver et enkeltkøb eller vælger at få et abonnement. Vi tilbyder fri fragt til alle ved køb over 500 kr. og bestiller du inden kl. 10, bestræber vi os på at afsende ordren samme dag. Vores kundeservice sidder klar på telefon og mail hele vejen fra start til slut. 

 
Du kan forvente at modtage din ordre i løbet af 1-2 hverdage efter afsendelse til forsendelser i Danmark. I udlandet kan leveringen variere fra land til land.
Du modtager en mail/sms, når pakken er på vej.  
På nuværende tidspunkt leverer vi til Danmark, Holland, Norge, Sverige, Italien og Frankrig.

BETALING
Vildnord.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard/Maestro, JCB, Diners/Discover, Vpay og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

VORES ABONNEMENT 
Vi giver dig helt ret. Vores skønne marinekollagen er ikke til at undvære! Derfor vil vi gerne belønne dig, der har kastet din kærlighed over Vild Nord. Vi sender direkte hjem til dig, så du aldrig løber tør; portoen er på vores regning. Det eneste, du skal tænke på, er at tage din daglige dosis kollagen. Når du skriver dig op til et abonnement, vil du umiddelbart efter modtage din første ordre og de følgende med 30 dages mellemrum. 


FLEKSIBILITET VED ABONNEMENT
Du kan nemt pause dit abonnement eller ændre sekvensen på dine leveringer, når abonnementet kører. Du kan også ændre i produkter, så du både får lækker kollagen til huden og et varieret tilskud til din kost helt som det passer dig. Tilføjer du ekstra produkter, så får du samme rabat, som du allerede har optjent. Alt sammen kan du styre under din profil, hvor du også kan stoppe dit abonnement med et enkelt klik. 

LEVERINGSFREKVENS
Vi leverer som standard dine produkter til dig hver 30. dag. Hvis det passer dig bedre med leveringer 14 eller 45 dages mellemrum, kan du med ganske få klik få dine leveringer, præcis som du vil have det. Log ind din Profil efter dit køb og sæt det hele op, præcis som du ønsker.


ABONNEMENTSBETINGELSER
Betaling for abonnementet sker forud hver måned. Abonnementet fornyes på samme dag næste måned, som abonnementet er indgået.
Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af Vild Nord tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

TILPASNING AF ABONNEMENT
Vild Nord forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til dig senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er du berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis du ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for dig, gælder med det samme uden opsigelsesret for dig.

OPSIGELSE AF ABONNEMENT
Opsigelse af Abonnementet kan ske når det passer dig, så længe vi ikke allerede har afsendt og trukket penge for din ordre. For at opsige din aftale skal du logge ind på din profil eller kontakte os via info@vildnord.com. For at opsige dit abonnement pr mail, skal vi bruge et ordrenummer eller den email, du har brugt til at oprette dit abonnement.

KVITTERING FOR MODTAGELSE SAMT ORDREBEKRÆFTELSE
Når du har bestilt en vare på vildnord.dk, modtager du en kvittering pr. mail for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

FORTRYDELSESRET
Ved fødevarer og helsekostprodukter gælder den gængse 14 dages fulde returret desværre ikke. Grunden er, at den nødvendige fødevaremæssige kontrol går tabt, når vi sender en vare ud af vores lager. Når varen er på Vild Nords lager, er vi pålagt kontrol i forhold til opbevaring, rengøring, temperatur, pakning og håndtering. Begrænsningen i returretten er lavet for at opretholde høj kvalitet og sikre fødevaresikkerheden. 

REKLAMATIONER
Alle køb på vildnord.dk er omfattet af købeloven inkl. 2 års reklamationsret efter gældende købelov. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Kontakt os så hurtigt som muligt og senest to måneder efter, at du har opdaget fejlen.
Ved reklamation skal du kontakte vores kundeservice på 7734 0909, info@vildnord.com eller på chatten på vildnord.dk – så hjælper vi dig godt derfra.

GENERELLE VILKÅR
For at handle på vildnord.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog stadig købe varer, blot du har indhentet dine forældres eller værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

HANDELSPARTNER
Handelsbetingelser samt administration af køb og salg på vildnord.dk foretages af:
Vild Nord Danmark ApS
Springforbivej 4A
2930 Klampenborg
Tlf. +45 7734 0909
CVR-nr.: 40450483
info@vildnord.com