Mette Helena om alder, skønhed og collagen

Mette Helena om alder, skønhed og collagen - Vild Nord

Vild Nord ambassadør: Mette Helena

Med en kop kaffe og et glas CARE collagen er boligstylist og TV-vært Mette Helena klar til morgentræningen. Det er blevet en rutine, hun ser frem til hver dag. Hvis nogle havde fortalt hende, at hun blev en af dem, som elsker at styrketræne, havde hun aldrig troet på dem. Det er blot en af mange ting, som har ændret sig for hende med alderen.

Vi er stolte af at kunne præsentere Mette Helena som Vild Nord ambassadør. Vi har taget en snak med hende om, hvad det vil sige at træde ind i 40’erne, og hvilke nye vaner og syn der følger med. For hvordan følger skønheden med alderen?

”Jeg har nærmest ikke opdaget, at jeg er blevet 40 endnu.” 
Mette Helena Collagen Gold

På den ene side føler Mette Helena sig ikke helt klar til 40’erne. Samtidig kan hun sagtens mærke, at hun er blevet ældre, og der følger en masse fordele med. Hun er begyndt at sætte pris på at kunne ting, hun ikke kunne før. Med en stor sommerhusrenovering finder hun ud af, hvor fedt det egentlig er at lære nye ting, og det giver en stor følelse af empowerment. Det er med til at give hende livsglæde og livskvalitet. Så selvom hun bliver ældre, er der meget hun stadig gerne vil opdage og udforske.  

Mette Helena portrætSom mange andre kvinder har Mette Helena været hård ved sig selv og sit udseende. Det er også en følelse, der stadig kan vende tilbage. For pludselig blev den urene hud til linjer og rynker i stedet, og så var der jo nye ting at kunne slå sig selv i hovedet over. Hun er ikke bange for at se ældre ud, men hun har taget et aktivt valg om at gøre, hvad hun kan for at støtte sin hud. 

”Jeg kan egentlig godt lide mig selv mere voksen.”

 

Skønhed skal være nemt

Alt i Mette Helenas liv handler om, at det skal være nemt. Det er samme tilgang, hun har til sine skønhedsrutiner. Hun plejer sin hud hver dag, men der kan også være aftener, hvor hun glemmer at fjerne sin makeup. Det handler om balance. For der findes både den Mette Helena som har haft et arbejdsliv, hvor hun skulle gøre noget ud af sig selv hver dag, men der findes også den Mette Helena, som bare gerne vil have lov til at se grim ud. Det skal der nemlig også være plads til.

  
En af hendes faste rutiner er at drikke CARE collagen. Det føles nemt, skånsomt og effektivt for hende, da hun både kan se og mærke en forskel. Det har været en del af hendes rutine i over et år, og hun fortsætter stadig sin collagen rejse for at passe så godt som muligt på krop og hud indefra.

CARE indeholder flere aktive ingredienser i dit daglige collagentilskud. 

  • Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud.
  • Zink bidrager til at vedligeholde et normalt hår, normale negle og normal hud.
  • Biotin bidrager til at vedligeholde normalt hår, hud og slimhinder.
  • Mangan som bidrager til normal dannelse af bindevæv og knogler. 

Glæden ved den danske natur

Mette Helena sætter stor pris på den danske natur. Både på dens egenskaber og dens skønhed. Hun bader gerne året rundt, og selvom det kan være koldt om vinteren, så elsker hun det kick, hun får af at hoppe i havet. Hun opholder sig gerne tæt på vandet og lægger en værdi i at genopdage, hvad den danske natur har at byde på. Den er jo lige rundt om hjørnet – nemmere bliver det ikke – helt i ånd med Mette Helenas syn på livet.
 
 

Se det fulde interview med Mette Helena lige her.
 

Læs næste

En aktiv livsstil for din skønhed - Vild Nord
Earthlight® – D vitamin fra naturen - Vild Nord