En aktiv livsstil for din skønhed

En aktiv livsstil for din skønhed - Vild Nord

Collagen som en del af en aktiv livsstil

Motion er godt for kroppen og vores sundhed. Det har du helt sikkert hørt flere gange. I dag er vi mere end nogensinde opmærksomme på at en aktiv og sund livsstil øger vores velvære, vores sundhed og faktisk også vores skønhed. Men hvordan kan du gøre collagenpulver fra Vild Nord til en del af din aktive livsstil?
 
Vi spiser sundt og varieret, dyrker motion og tænker på os selv hele vejen igennem. Beauty-pleje er for mange også en vigtig del af hverdagen. Det er her vi tager hånd om vores indre- og ydre skønhed, på en måde som almindelig kost og motion ikke altid kan opfylde.
 
Som led i din beauty-pleje er collagenpulver fra Vild Nord et sikkert valg, til dig der ønsker et lækkert, effektivt og plejende collagentilskud.


”Beauty-pleje er en vigtig del af hverdagen.”

 

Collagen Clean Protein


Sund mad og collagen


Friske, smagfulde og farverige fødevarer – der er nok at vælge mellem når dagens retter skal sammensættes. Hvordan du spiser, sætter sine spor på din krop, indvendigt såvel som udvendigt. Vores krop og hud har brug for vitaminer, mineraler, proteiner, fedtstoffer og andre næringsstoffer, for at kunne fungere og holde sig frisk hele livet.
 
Med et tilskud collagen hver dag kan du supplere din kost, og give din hud de bedste betingelser for at holde sig fast og elastisk. Vild Nord collagen er af højeste kvalitet og fremstillet af bæredygtigt vildtfangede nordatlantiske torsk.
 
Uanset hvilket af vores collagenprodukter du vælger, kan pulveret nemt opløses i vand. Du kan selvfølgelig også blande det i din yndlingssmoothie, juice eller din shake før- eller efter træning – kun fantasien sætter grænser.
 
Det skal ikke være besværligt at få dit daglige collagen. Derfor har vi lavet nogle lækre opskrifter på drikke, hvor collagen er en ingrediens. Prøv f.eks. lyserøde pandekager med Collagen Immune Remedy eller en sød banan- og vaniljeshake.
 

Proteinet collagen

 
Fra aminosyrer til protein

Aminosyrer er basen for proteiner og derfor også for det skønne protein, collagen. Alle proteiner er opbygget af aminosyrer, og kroppen har brug for dem alle. Der findes 20 aminosyrer hvoraf 9 er såkaldte ”essentielle”. Det betyder, at de skal tilføres gennem mad eller kosttilskud da kroppen ikke selv kan danne dem. De 11 andre, de ikke-essentielle aminosyrer, kan kroppen selv danne.
 
Det særlige ved collagen fra Vild Nord er, at det indeholder alle 20 aminosyrer. Collagenet har altså en komplet aminosyreprofil. Dette er bare endnu en god grund til at Vild Nord collagen bør være en del af din daglige kost – for hele din krops skyld.
 

Collagen Clean Protein - Vild Nord

Collagen Clean Protein til din aktive hverdag

Collagen Clean Protein er perfekt til dig som træner eller dyrker sport, da det indeholder hele 95 % protein. Protein er med til at vedligeholde og opbygge muskelmassen og bidrager til at vedligeholde normale knogler. Derudover har pulveret har et lavt fedtindhold så du skal ikke tænke på at få for meget af dette.
 
Men hvorfor lige collagen proteinpulver? Vores collagen er udvundet af skindet fra vildtfangede nordatlantiske torsk. Skindet fra fisken hydrolyseres sådan at de enkelte collagenpeptider opnår en lav molekylevægt på kun 3 kDA. De små og lette peptider sikrer et bedre optag i kroppen, end peptider med højere molekylevægt.
 
”Din indre- og ydre skønhed hænger sammen – mere end du tror.”
 

En aktiv hverdag

En aktiv livsstil påvirker din skønhed


Vores indre- og ydre skønhed hænger sammen - måske mere end du lige går og tror. De to aspekter giver til sammen vores samlede skønhed, som arbejder i en gensidig harmoni og som påvirker hinanden.

Den indre skønhed er dig som menneske og din personlighed, og handler om at have positive karaktertræk som empati, ærlighed og selvaccept. Kort sagt gælder det om at have en sund indre balance og ro. Din indre skønhed kan sagtens bestå af mere, og den kan derfor opleves helt forskelligt fra person til person.

Den ydre skønhed er dit udseende, dvs. alt det som kan ses på overfladen. Det er din hud, dit hår, dit smil og et glimt i øjet.

Men hvordan påvirker det indre så det ydre?

 • Selvtillid og udstråling
  Når du er tilfreds med dig selv og har en positiv selvopfattelse, udstråler du denne selvtillid. Den indre selvopfattelse viser sig i den måde du går, taler, smiler og ser. Det samme sker også hvis du derimod har en negativ selvopfattelse.

 • Sundhed og velvære
  Din indre skønhed påvirkes ikke kun af tanker og balance. En sund livsstil som består af motion, sund kost og selvpleje, er mindst lige så vigtigt. Din livsstil har en direkte indvirkning på din ydre skønhed, så hvorfor ikke gøre hvad du kan, for at give din krop optimale betingelser for at forblive skøn? Gå eller løb en tur, eller cykel til og fra arbejde og få frisk luft og pulsen op. Det er godt for hele dit kredsløb og din følelse af skønhed.
Motion i hverdagen
 • Stress og ubalance
  Ydre påvirkninger du ikke altid selv er herre over, kan også påvirke din indre- og ydre skønhed. Er du stresset over arbejdet, familielivet eller noget tredje, kan det påvirke dig relativt hurtigt og vise sig gennem hårtab, bleg hud og i nogle tilfælde tidlig aldring.

  Forsøg at forblive i balance – lyt til din krop og forkæl dig selv lidt ekstra, når du har tiden til det.

Gør Vild Nord til en del af din aktive livsstil

Tager du allerede collagen dagligt, og har du en klar favorit fra Vild Nord? Så fortsæt endelig med det. Hvis du er ny i collagen-verdenen, kan du se alle vores collagenprodukter og vælge den der passer bedst til dig og dit behov. Ønsker du udelukkende rent collagenpulver med et højt proteinindhold, er det Collagen Clean Protein du skal vælge. Vil du udover collagen også have et produkt der indeholder f.eks. vitamin C kan du prøve vores bestseller Collagen Gold.

Vild Nord i en aktiv hverdag

Læs næste

Upcycling af fiskeskind - Vild Nord
Mette Helena om alder, skønhed og collagen - Vild Nord