Hvorfor Vild Nord nordisk marine collagen?

Hvorfor Vild Nord nordisk marine collagen? - Vild Nord

Hvorfor vælge marine collagen fra Vild Nord?

Hvem vil ikke gerne vide, hvad det de spiser, rent faktisk er, hvordan det er fremstillet og om det er sikkert at indtage. Alt dette er noget du ikke behøver bekymre dig om, når du vælger dit marine collagen kosttilskud fra Vild Nord.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores marine collagen. Den arktiske torsk, som vores collagen stammer fra, lever i det kolde og krystalklare vand ud for det nordlige Norge, hvilket sikrer en enestående renhed og friskhed.

 

5 grunde til at vælge Vild Nord

  1. Oplev en effekt efter 8-12 uger
  2. Collagen bidrager til spændstig og elastisk hud
  3. MSC-certificeret marine collagen fra vildtfanget torsk
  4. Et produkt til ethvert behov
  5. 3. partstestet for tungmetaller og PFAS

Collagen i kroppen gennem livet


Virkning & klinisk dokumenteret effekt af collagen

Collagen er et protein, der findes helt naturligt i vores krop. Du finder det bl.a. i brusk, sener, muskler, knogler og hud. Med alderen falder kroppens dannelse og niveau af collagen, hvilket resulterer i linjer og rynker i huden som de fleste af os i starten først bemærker i ansigtets fine hud.

Collagen bidrager til at vedligeholde hudens spændstighed og elasticitet, og kan dermed reducere fine linjer og rynker.

En klinisk-dermatologisk applikationstest som forløb over otte uger, har givet dermatologisk dokumentation for, at hudens fugtighed øges med gennemsnitligt op til 34,8 %. Hvis du gerne vil opnå den bedste effekt, også efter de otte uger, anbefaler vi at du fortsætter med at indtage dit collagenpulver.

Ingredienser i Vild Nord produkter


Vitaminer, mineraler og hyaluronsyre

I alle varianter, bortset fra Pure Marine Collagen, har vi tilføjet ekstra skønne ingredienser, som hver især har en unik virkning på kroppen. Dette gælder både vores Hydro Lab- og EXO Lab-serie. I Hydro-varianterne fungerer naturligt pulver af bær og tang som en kilde til vitaminer og mineraler, mens EXO-produkterne er beriget med udvalgte vitaminer og mineraler.

 

En label der intet skjuler

En kort ingrediensliste & en label fyldt med viden

Vi skjuler intet om indholdet i vores collagenprodukter, og vi stræber efter at holde ingredienslisten så kort og overskuelig som muligt. Vores Hydro-serie er skabt med omhu og omfatter ingen syntetiske smags-, farve- eller sødestoffer. Det betyder, at du kan nyde naturlig skønhed uden nogen form for kompromis.

Vi tror på gennemsigtighed og enkelhed. Derfor finder du på Hydro-produkternes etiketter alle de oplysninger, du har brug for. Du kan læse om, hvilke fordele hvert enkelt produkt bidrager med til din krop og hud, samt hvordan du bedst anvender og nyder collagenblandingen for at opnå optimale resultater.

Vi vil gerne gøre det nemt og tilfredsstillende for dig at integrere vores produkter i din daglige skønhedsrutine. Derfor har vi også lavet en stor opskriftssamling, som hele tiden bliver større og større. Prøv kræfter med en eller flere af opskrifterne, og få dit collagen på helt nye og smagfulde måder.

Testet for din sikkerhed


Tredjepartstestet for din sikkerhed

Marine collagenet vi bruger i vores produkter, er fra en FSC 22000-certificeret producent, Det betyder, at hele produktionen af collagenet – lige fra råvare til distribution – kontrolleres og overholder gældende love indenfor fødevaresikkerhed.

Vi gør også brug af en tredjepart til test af vores collagen. Her bliver collagenet testet for tungmetaller og det velkendte, men uønskede stof PFAS. Når vi vælger en tredjepart til at udføre tests, skyldes det, at tredjeparten er en uafhængig og upartisk organisation, som ingen tilknytning har til Vild Nord.

En tredjepartstest giver altså dig som forbruger, et objektivt og troværdigt syn på alt fra kvalitet til sikkerhed af produktet. I vores blogpost Collagen testet for PFAS & tungmetaller, kommer vi nærmere ind på hvilke tungmetaller der testes for og meget mere.

 

Fra vildtfanget torsk til premium collagenpulver

MSC-certificeret marine collagen fra upcyclet fiskeskind

I hele Hydro Lab-serien (eksklusiv C+ kapslerne) får du MSC-certificeret marine collagen, men hvis du ikke allerede ved hvad det betyder, så præsenterer vi dig her helt kort og præcist hvad det er, for collagen er faktisk ikke bare collagen.

MSC er en forkortelse af navnet på den internationalt anerkendte non-profit organisation ”Marine Stewardship Council”. Organisationens fokus er at fremme bæredygtigt fiskeri, sådan at fangsten af fisk sker på en bæredygtig og ansvarlig måde, der beskytter havets miljø og ressourcer.

Derfor: er du typen der gerne vil vide hvad du spiser, så er MSC-certificeret collagen det helt rette valg for dig.

Læs mere om MSC-certificeringen i blogposten Vores collagen er nu MSC-certificeret.

MSC-certificeret marine collagenDet fine og lyse collagenpulver, som findes i alle vores Vild Nord collagenprodukter, fremstilles ved hjælp af en hydrolyseringsproces af upcyclet fiskeskind. Men hvad betyder det egentligt?

Efter at torsken er fanget, bliver den fileteret, og skindet opsamles. For at udvinde collagenet fra fiskeskindet kræves en særlig proces kaldet hydrolysering. I denne proces rengøres fiskeskindet først grundigt for at fjerne urenheder. Derefter opblødes skindet, og udvalgte enzymer tilsættes. Disse enzymer nedbryder skindet og dets proteiner til mindre peptider og aminosyrer.

Når hydrolyseringsprocessen er afsluttet, filtreres collagenet for at fjerne uopløselige partikler, hvilket resulterer i et rent og klart pulver. Ved at upcycle fiskeskindet sikrer vi, at jordens ressourcer udnyttes fuldt ud. Et kilo fiskeskind resulterer i cirka 130 gram collagen.

Læs mere om hvordan og hvorfor vi har valgt at upcycle torskens skind, til premium marine collagen, i vores blogpost Upcycling af fiskeskind.

 

Forskellige Vild Nord collagenprodukter

Hydro Lab & EXO Lab

Hos Vild Nord tror vi på den naturlige skønhed som ingen alder har. Men vi er også klar over, at vores hverdag hver især, er forskellig og behovet og ønsket til kosttilskud er individuelt. Derfor har vi udviklet to serier af marine collagen: Hydro Lab og EXO Lab.

Vild Nord Collagen Hydro Lab

Vild Nord Hydro

Hydro Lab er en serie af MSC-certificeret marine collagen til dig, som ønsker at øge din skønhed gennem naturens rene kraft. Ingredienserne er Food State og derfor så tæt på deres naturlige form som muligt, hvilket kan sikre en bedre optagelse af næringsstofferne i din krop.

Ingredienserne kommer primært fra den nordiske natur f.eks. vilde blåbær fra Sverige, tang fra Skotland og marine collagen fra det nordlige Atlanterhav. Vi bruger dog også én af de bedste kilder til vitamin C, nemlig acerolabærret fra de varmere tropiske himmelstrøg. Vidste du, at acerolabær indeholder hele 1677 mg vitamin C pr 100 gram bær? Modsat f.eks. havtorn med 131 mg pr 100 gram bær.

Hydro Lab består af 6 forskellige, skønne og effektive varianter, lige fra Pure Marine Collagen uden andet end collagen, til Collagen Beauty Remedy med vitaminer, mineraler og hyaluronsyre. Det er desuden også i Hydro-serien du finder vores populære C+ collagen kapsler, som indeholder både collagenpulver og vitamin C. Se alle Hydro-varianterne her.

 

Vild Nord Collagen Exo Lab

Vild Nord EXO

EXO Lab er premium collagenprodukter, perfekt til dig med en travl hverdag og til dig som ønsker at være den bedste versionaf dig selv hele livet. Produkterne er en perfekt balance mellem collagen, vitaminer og mineraler som alle giver pleje til kroppen.

Med EXO Lab får du en lækker og flot metalbeholder til dit collagenpulver, og løber du tør, kan du lave en refill med vores EXO collagen refill-poser. Du kan vælge mellem to skønne varianter: GLOW og CARE – se dem her og bliv klogere på deres egenskaber.

 

En nordisk forsyningskæde og produktion af collagen

Nordisk forsyningskæde

Den vilde nordiske natur er et sandt skatkammer og det er netop her, vi har fundet en stor del af de råvarer vi bruger i vores collagenprodukter. Vores passionerede leverandører udgør den lille og effektive forsyningskæde af de primære ingredienser vi bruger. Lige fra marine collagenet fra Norge, vilde blåbær fra Sverige til vildthøstet tang fra Skotland.
Alle ingredienserne samles i Norge hvor de endelige produkter blandes og pakkes.

 

Din skønhed - dit valg

 

Din skønhed – dit valg

Tag det første skridt mod en sundere og strålende hud ved at prøve Vild Nord collagen i dag. Vores produkter er skabt med omhu og kvalitet, og vi er sikre på, at du vil finde noget, der passer perfekt til dine behov.

I vores webshop kan du dykke ned i vores brede udvalg af collagenprodukter, der er sammensat til at fremme din skønhed og velvære. Uanset om du leder efter pulver til din daglige smoothie eller kapsler til nem indtagelse, så har vi noget, der vil appellere til dig.

Vores Vild Nord collagen er lavet af nøje udvalgte ingredienser af højeste kvalitet, så du kan være sikker på, at du får det bedste for din krop. Så hvorfor vente? Gør noget godt for dig selv i dag og udforsk vores webshop for at finde din nye favorit fra Vild Nord collagen.

Vild Nord marine collagen af premium kvalitetReferencer:

https://frida.fooddata.dk/food/lists/parameters/47?#parameter47 

https://www.msc.org

https://www.dnv.dk/services/fssc-22000-fodevaresikkerhed-5161/

Læs næste

GLOW - Your Balance Collagen - Vild Nord